10 alkalom, amikor a hírességek keményen reagáltak egy interjúztatás közben

  • 11 hónap ago
  • 927 Views
  • 0 0
10 alkalom, amikor a hírességek keményen reagáltak egy interjúztatás közben

A különleges hírek megszerzése érdekében a riporterek és a tévések rendszerint tesznek fel különféle kellemetlen kérdéseket a színészeknek és a zenészeknek. Azonban néha túlzásba viszik, mivel a színészek zavarba jönnek, vagy éppen idegesek lesznek.

(8) Emily Blunt-ot nem olyan könnyű sarokba szorítani.

Emily Blunt

Miután kijött a Holnap határa című film, ahol Blunt Tom Cruise oldalán szerepelt, egy riporter úgy döntött, emlékezteti őt a néhány évvel korábban adott interjúra. 2005-ben ezt mondta „Szívesebben vállalnék szörnyű fizetett színházi fellépéseket az életem hátralévő részében, minthogy Tom Cruise filmben épp, hogy csak megjelenjek.” Amikor a riporter megemlítette ezt, a színésznő nevetett és azt válaszolta, „Ez nagyon vicces. Egyébként nem csak hogy megjelentem a filmben, hanem még nagyobb szerepet is kaptam.” Ezután Emily azt fogalmazta meg, hogy az embernek megváltozhatnak a nézőpontjai bizonyos dolgokról.

(9) Mariah Carey úgy döntött, hogy nem fogad el kétértelmű bókot.

12. Mariah Carey

Mariah Carey-t egy riporter kereste meg egy díjátadó ünnepség vörös szőnyegén, ahol egy meglehetősen furcsa bókot kapott: „Mindenki azt mondja, hogy felszedtél pár kilót. De nem is. Csodásan nézel ki!” Az énekesnő egy pillanatra sem bizonytalanodott el és visszavágott, „Ki mondta ezt? Te? Ha igen, akkor annak igaznak kell lennie.”

(10) Dakota Johnson-t kérdezték a fogai közötti résről és egyből tudta a választ.

10 alkalom, amikor a hírességek keményen reagáltak egy interjúztatás közben

Jimmy Fallon showba a házigazda egy rendkívül illetlen kérdést tett fel: „Az emberek szeretnék tudni, hogy miért nincs többé rés a fogaid között.” A színésznő csak nevetett és azt válaszolta, „Hát az a helyzet, hogy ez a hírértékű esemény a világban most elég furcsa számomra.” Fallon azonban nagyon ragaszkodott a válaszhoz, ezért elmagyarázta, hogy 13 éves kora óta állandó rögzítője volt, ami fájdalmat okozott a nyakába és ezért levetette, így a rés is megszűnt. „Én is szomorú vagyok a fogaim közötti rés miatt, így igazán értékelném, ha ez a magánéletemhez tartozna.”

//Manó Málna//

20 színész, akik hatalmas változáson mentek keresztül az elmúlt években

(Via Brightside)

1 2 3