10 alkalom, amikor a hírességek keményen reagáltak egy interjúztatás közben

  • 11 hónap ago
  • 888 Views
  • 0 0
10 alkalom, amikor a hírességek keményen reagáltak egy interjúztatás közben

A különleges hírek megszerzése érdekében a riporterek és a tévések rendszerint tesznek fel különféle kellemetlen kérdéseket a színészeknek és a zenészeknek. Azonban néha túlzásba viszik, mivel a színészek zavarba jönnek, vagy éppen idegesek lesznek.

(5) Celine Dion miután illetlen kérdést tett fel a riporter, azonnal visszavágott.

10 alkalom, amikor a hírességek keményen reagáltak egy interjúztatás közben

Miközben beszélgetett Celine Dion és egy híres műsorvezető, előhozott egy magazint, amin az énekesnő családja szerepelt többek között a kisfia is és megkérdezte, „Nézzétek meg milyen aranyos a kisfiú, de nézzétek meg a haját. Mikor fogod levágatni neki?” Azonban Celine gyorsan rávágta „Tudod az emberek mindig fognak találni olyan dolgot, ami miatt szomorúak lehetnek. Ha levágatnám, akkor meg mindenki azt kérdezni, hogy miért ilyen rövid?” A riporter gyorsan megváltoztatta a témát a zenére.

(6) Jason Momoa tudja, hogy a vicc semlegesíthet minden kritikát.

10 híres színész, akik hétköznapi emberként élik a mindennapjaikat

Még az olyan sportolók sem, mint Jason Momoa, nincsenek biztonságban a szégyentől. Miután több internetes felhasználó állította azt, hogy apa teste van Jason-nak, az újságírók rögtön lehoztak egy csomó cikket ezzel kapcsolatban. Momoa gyorsan válaszolt is rá. „Ha elég türelmesek vagytok, hamarosan büszkén teszek ki több apa holttesttét a Tv-re” – mondta.

(7) Emma Stone nem hagyta, hogy az újságírók leértékeljék a sikereit.

Emma Stone

Miután Emma Stone elnyerte a legjobb női főszereplőért járó Oscar díjat, megkérdezték tőle, hogy „Nem érzed úgy, hogy tartozol egy itallal vagy egy vacsorával Emma Watsonnak, hogy megköszönjed neki azt, hogy visszautasította a szerepet?”. Watson volt az első jelölt a szerepre és ezért úgy döntött a riporter, hogy egy udvariatlan kérdést tesz fel Emma-nak ezzel kapcsolatban. Annak ellenére, hogy ez a kérdés hirtelen volt, Stone tudta mi erre a megfelelő válasz. „Te jó ég, tudod mit? Nagyszerűen csinálja. Ő a legmenőbb. Ő Belle. Igaz? Úgy értem, ez mind tök jó. Szerintem ő csodálatos.” A pletyka szerint Watson visszautasította a szerepét a La La Landben a Szépség és a Szörnyeteg javára.

1 2 3