8 kivételes színész, akik még nem kapták meg a jól megérdemelt Oscar-díjukat

  • 12 hónap ago
  • 17297 Views
  • 2 1
8 kivételes színész, akik még nem kapták meg a jól megérdemelt Oscar-díjukat

Mindenük megvan, ami kell: elképesztő tehetség, milliónyi rajongó, személyes varázs, jó kinézet és ígéretes filmszerepek. Annyira ismertek, hogy már elég, hogy a nevük elhangzik egy filmmel kapcsolatban, máris tolonganak az emberek a mozikban.

5) Keanu Reeves

Keanu Reeves

47 ronin

A 90-es évek végének legnagyobb filmes sikere kétségkívül a Mátrix, mely számtalan díjat érdemelt ki azóta is. Keanu Reeves nélkül nehéz lenne elképzelni ekkora sikert, a színész azonban még sohasem nyert Oscar-t. Külön vicces, hogy az MTV az azóta klasszikussá vált filmjéért két különleges díjjal jutalmazta: egyet a legjobb harci jelenetért, egyet pedig a legszebb csókért kapott.

6) Tom Cruise

Tom Cruise

Tom Cruise

Cruise is beállhat Brad Pitt és Johnny Depp sorába: az Oscar-jelölések bűvös hármas számát ő is elérte, pedig a Született július 4-én, a Jerry Maguire – A nagy hátraarc, valamint a Magnólia című filmek közül bármelyikért elnyerhette volna az Amerikai Filmakadémia tetszését- és vele a hőn áhított szobrocskát. Olyan kasszasikerek főszerepe jutott neki, mint a Mission: Impossible vagy a Tágra zárt szemek, szóval kitárt karral, értetlen arccal állunk a dolog fölött.

1 2 3 4