15 híresség a 70-es, 80-as éveikben, akik még mindig lenyűgöznek minket előadásaikkal

  • 1 év ago
  • 4186 Views
  • 1 0
15 híresség a 70-es, 80-as éveikben, akik még mindig lenyűgöznek minket előadásaikkal

Az idő senkit sem kímél, és úgy repül, hogy észre sem vesszük. Azonban, mint mindig, ez alól is van kivétel. A következő hírességeknek sikerült megőrizniük méltóságukat és stílusukat, miközben ragyogó teljesítményükkel továbbra is megnyerték a közönség és a kritikusok szívét. Így megmutatták nekünk, hogy a szórakoztatóiparban gyakran meglévő korhatárok ellenére igenis lehetséges a hosszú és produktív színészi karrier.

13) Alan Arkin

15 híresség a 70-es éveikben, akik még mindig lenyűgöznek minket előadásaikkal

Az amerikai színész, zenész és rendező stabil karriert épített az 1950-es évekbeli debütálása óta. Hollywood azóta sokat változott, és végül 1966-ban Oscar- és Golden Globe jelölést kapott a legjobb színész kategóriájában a ‘Jönnek az oroszok! Jönnek az oroszok!’ című filmjéért. Az egyik legemlékezetesebb performansza A család kicsi kincsében (2006) alakított nagyapa volt. 2022-ben szinkronszínészként fog dolgozni a Minionok: Gru színre lép című animációs mesében.

14) Larry David

Larry David pályafutását a Saturday Night Live című show írásával kezdte. Ám hírnévre csak azután tett szert, hogy 42 évesen elkészítette a sikeres Seinfeld című tévéműsort Jerry Seinfelddel. Miután a Seinfeld véget ért, létrehozta és szerepelt az HBO Félig üres című műsorában. David számára is ez volt a színészi karrier kezdete.

15) Michael Caine

15 híresség a 70-es éveikben, akik még mindig lenyűgöznek minket előadásaikkal

Ez a sikeres színész több, mint 150 filmben szerepelt, így a szórakoztatóipar egyik meghatározó ikonja lett. Legemlékezetesebb filmjei közé tartozik az Alfie (1966), a Rita többet akar (1983) és az Árvák hercege (1999). A fiatalabb generáció Alfred szerepéről ismeri a Nolan-féle Batman-sagában. Egyik legutóbbi szerepe egy másik Christopher Nolan által rendezett filmben, a Tenetben volt.

//Mink Olívia//

8 tény filmekről, amiket nem gondoltál volna

(Via Brightside)

1 2 3 4