15 híres színész, akiket teljesen kivágtak egy-egy filmből

  • 12 hónap ago
  • 54328 Views
  • 4 2
15 híres színész, akiket teljesen kivágtak egy-egy filmből

Amikor a stúdió nyomást gyakorol a rendezőre, néha egészen elképesztő mennyiségű anyagot kell kivágjanak a filmjeikből. Hol azért, mert túl hosszú a film a stúdiónak, hol azért, mert az adott mellékszál nem vezet sehova, mindenesetre számos híres színész esett már áldozatául az ipari vágásnak.

5) Ashley Judd – Született gyilkosok (1994)

 Ashley Judd

A filmet Quentin Tarantino írta, Olvier Stone rendezte, és egy sorozatgyilkos párról szól. A tárgyalást övező jelenetekből azonban sokat kivágtak utólag, köztük Judd szálát is, aki egy Grace Mulberry nevű fiatal tanút alakított volna. A gyilkos páros ellen tanúskodott volna, akik lemészárolták a barátait egy ottalvós buli során. Woody Harrelson karaktere mindenféle kérdéseket tett volna fel neki a tárgyalóteremben, majd pedig szíven szúrta volna. Stone kivágta a jeleneteit, mert túl hosszú lett a film.

6) Harrison Ford – E.T. A földönkívüli (1982)

Harrison Ford

Steven Spielberg az E.T.-ben is szerepet adott az Elveszett Frigyláda Fosztogatóiban már bizonyított Fordnak, ő lett volna az igazgató Elliott iskolájában. Elliott anyján kívül más felnőtt szereplő arcát nem is mutatták egészen a harmadik „felvonásig”, ezért Fordot mindig hárulról filmezték. A szerepe szerint leszidta a fiatal főhőst, miután az kiszabadítja a boncolásra váró békákat. Végül időhiány miatt kivágták a jeleneteit.

7) Paul Rudd – Koszorúslányok (2011)

Paul Rudd

Mikor Annie (Kristen Wiig) eldönti, hogy újra randizni kezd, eltölt egy estét Dave-vel, akit Paul Rudd alakít. A randi hamar balul sül el, amikor Paul karaktere taknyol egyet jégkorcsolya közben, és elkezd mogorván okoskodni. Wiig elárulta, hogy a tesztközönség szerint a színésznek nem állt jól a bunkó szerep, ezért végül, mikor rövidíteni kellett a filmen, ez volt az egyik első dolog, amit kivágtak.

8) Uma Thurman – Vadállatok (2012)

Uma Thurman

Oliver Stone drogok körül forgó filmjében, a Vadállatokban Uma Thurman több jelenetben is szerepet kapott – volna. A főszereplő, „O” (Blake Lively) állandóan távol levő anyját játszotta volna. Amikor a stúdió jelezte Stone felé, hogy rövidebbre kéne venni a filmet, a rendező nem nagyon akarta kivágni Umát a filmből. Az ő háttértörténete, számos válása egészen más fényben tüntette volna fel O szokatlan életmódját.

1 2 3 4