12 színészpáros, akik ugyanazokat a karaktereket alakítják, csak sok év különbséggel

  • 1 év ago
  • 5749 Views
  • 1 0
12 színészpáros, akik ugyanazokat a karaktereket alakítják

A filmek sokszor olyan történeteket mesélnek el nekünk, amelyek egy ember életével kapcsolatosak, gyermekkoruktól a felnőtté válásig. Ilyenkor a produkciós csapatnak nincs egyszerű dolga, hiszen nemcsak arról van szó, hogy jó színészt vagy színésznőt kell találni szerephez, hanem az is szükséges, hogy a karakter fiatalkori, illetve idősebb énjét játszó színészek hasonlítsanak egymásra, hisz csak így nyerhet értelmet a film.

4) Sally és Gillian Owens az Átkozott boszorkák című filmben

12 színészpáros, akik ugyanazokat a karaktereket alakítják

A boszorkányok, Sally és Gillian Owens mindig is tudták, hogy különböznek a város többi lányától, nemcsak azért, mert boszorkányok voltak, hanem a furcsa varázslat miatt is, ami kísérti a családjukban élő nőket, és megakadályozza őket abban, hogy beléjük szeressenek. Sally Owens-t Camilla Belle, majd Sandra Bullock alakítják, Gillian karakterét pedig Lora Anne Criswell és Nicole Kidman.

5) Rose DeWitt Bukater a Titanic című filmben

12 színészpáros, akik ugyanazokat a karaktereket alakítják

A Titanic gyönyörű Rose-ját nem hagyhattuk ki ebből a listából. A film első jeleneteiben egy idősebb Rose-t játszott a csodálatos Gloria Stuart. Ifjúkorában Rose-t a gyönyörű Kate Winslet játszotta. Bár nagy korkülönbség van a két színésznő között, érdekes fizikai hasonlóság is van, de ebben az esetben nincs családi kapcsolat közöttük, ami mindezt meglepőbbé teszi.

6) Professor X az X-Men – A kívülállók című filmben

12 színészpáros, akik ugyanazokat a karaktereket alakítják

Az X-Men saga rengeteg kiváló akciófilmet hagyott ránk. Valószínűleg az a legjobb bennük, hogy mindannyian elképesztő utazások, amelyek a karakterek jelenét, múltját és jövőjét egyaránt feltárják. Ezeknek az „időutazásoknak” köszönhetjük, hogy néhány szeretett főszereplő különböző arcát ismerhettük meg. Erre jó példa Xavier professzor, akit Patrick Stewart játszott a felnőtt változatként a saga első filmjeiben, James McAvoy, pedig fiatalabb formában.

1 2 3 4