12 fantasztikus animációs film, amit nevetségesen lekoppintottak

  • 1 év ago
  • 78550 Views
  • 11 8
12 fantasztikus animációs film, amit lekoppintottak

Mivel a közönség soraiban rendkívül népszerűek voltak a rajzfilmek, több milliárd dolláros versenyképes ipar épült csak erre az ágra. Ez azonban ahhoz vezetett, hogy az olyan kis cégek, melyeknek éppen nem voltak jó ötleteik, alig tudták fenntartani magukat veszteség nélkül.

4) Kung Fu Panda (2008) vs. The Little Panda Fighter (A kis pandaharcos, 2008)

The Little Panda Fighter, egy brazil animációs film elképesztően sok negatív kritikát kapott a közönség soraiból. Mint a legtöbb hasonló jellegű film, ez is nélkülözi a minőségi grafikát, a karakterek kidolgozottsága és a filmzene is silány.

5) A Simpson család (1989-) vs. The Samsonadzes (A Samsonadze család, 2009)

A grúz The Samsonadzes című rajzfilmsorozat sárga bőrű családja gyanúsan emlékeztet A Simpson család ismert figuráira. Shalva Ramishvili, az előbbi rendezője szerint szó sincs másolásról, a film eredeti ötlet alapján készült, ami a grúz gondolkodásmódot tükrözi. A legtöbb kritika ezt a kijelentést fenntartásokkal kezeli.

6) L’ecsó (2007) vs. Ratatoing (2007)

Az utóbbi film egy brazil koppintás, méghozzá kritikán aluli. A szegényes forgatókönyvnek, a lapos cselekménynek és a rossz minőségű grafikának köszönhetően lehetetlen végig ülni, még úgy sem, hogy mindössze 44 perces filmről beszélünk.

1 2 3 4