10 legviccesebb filmjelenet, amit nem terveztek meg előre

  • 11 hónap ago
  • 90780 Views
  • 19 24
10 legviccesebb filmjelenet, amit nem terveztek meg előre

Olykor olyan váratlan pillanatok következnek be, ami miatt a dolgok jobbra fordulnak, mint amire számítottunk. Amikor egy filmet forgatnak, olyan spontán jelenetek jöhetnek, amelyek nagyon jól is működhetnek, és olykor ikonikussá tehetik a filmet.

9) Good Will Hunting – ,,Feleségem szellentése alvás közben”

Amikor a pszichológus Sean Maguire (Williams) mesélt egy történetet, azzal a mondattal fejezte be, hogy Will jobban bízz bennem. A történet, amelyet elmondott, a feleségének a betegségéről szólt, és, hogy hogyan szellent alvás közben. A történetet ki kellett egészíteni a nevetés miatt (lehet látni, hogy a nevetés egy kicsit megrázza a kamerát). Matt Damon (William) nevetési reakciója teljesen valós volt.

10) Zoolander, a rendkívüli – ,,Miért férfiak a modellek?”

David Duchovny a modell világ korrupciójáról beszélt, miközben Ben Stiller elvesztette a fonalat, és megkérdezte: „Miért férfiak a modellek?”. Ben Stiller megerősítette: „Én szó szerint hallgattam, amit David Duchovny mondott, és nem vagyok annyival okosabb, mint a Derek karaktere a filmben, csak őszintén szólva nem értettem. Nem követtem értelemmel azt, amit mondott, elismételtem, és rosszul kaptam el a fonalat, és David (aki nagyon vicces srác) rögtönözte a „Te komolyan?” jelenetet.

+1 40 és annyi – a melltartó jelenet

Egy másik jelenet a 40 és annyi című filmből, valójában benne volt a forgatókönyvben, de a film rendezője, Judd Apatow kérte a színésznőt, hogy vetkőzzön le. Megan Fox fehérneműs jelenete csak emelte a színvonalat.

15 színésznő, akik megfelelnének egyes Disney hercegnők szerepére

(Forrás: Brightside)

//Noncsi//

1 2 3 4