10 híres színész, aki túlságosan a lelkére vette a karakterét

  • 1 év ago
  • 698 Views
  • 0 1
10 híres színész, aki túlságosan a lelkére vette a karakterét

Színésznek lenni az egyenlő azzal, hogy a filmbe bele teszed a szívedet és a lelkedet. Ez több hónapnyi készüléssel jár, illetve több évig tart egy szerepnek a megtanulása. Minél több karaktermunka, annál természetesebben értelmezi a színész a szerepét és annál több érzelmet vált ki a nézőben.

8) Bill Skargård – Az

10 filmes karakter, akire a valóságban biztosan nem ismernél rá

Bill Skarsgård színész esetében úgy tűnt, hogy a karaktere nem akarja elengedni. Nagyon sok sötét helyre kellett bemennie a forgatás közben. Azonban amikor vége lett a filmnek, rengeteg rémálma volt.

9) Geena Davis – Thelma és Louise

10 híres színész, aki túlságosan a lelkére vette a karakterét

Érdemes elmesélni ezt a történetet, hiszen Geena Davis egy pozitív változást élt át a Thelma és Louise-ban játszott szerepe után. Amikor a film megjelent sok nő pozitívan reagált. Eza szerep annyira megváltoztatta az életét, hogy ez arra ösztönözte, hogy segítsen más nőkön.

10) Michelle Williams – Egy hét Marilynnel

10 híres színész, aki túlságosan a lelkére vette a karakterét

Marilyn Monroe-t eljátszani nem egyszerű feladat, és ezzel Michelle Williams is egyetértett. Williamsnek problémája volt a Marilyn lélegzetelállító hangjával, ezért Marilyn régi interjúit hallgatta, hogy a tökéletes hangot át tudja adni a nézőknek. Egy interjúban elmondta, hogy milyen volt Marilyn-t eljátszani. „Volt egy érzés bennem, hogy minél többet sétáljak, mivel úgy nézek ki mint egy léggömb. ”Ez az a munka, amit el akartam kezdeni a lehető leghamarabb, mert nem akartam, hogy ezek a gondolatok járjanak a fejemben, amikor egy jelenet közepén vagyok. ”

//Manó Málna//

18 híres nő, akik jóval 40 felett is vállaltak gyermeket

(Via Brightside)

1 2 3