A 8 legordítóbb filmes baki, amiket biztosan nem vettél észre

  • 1 év ago
  • 349488 Views
  • 109 112
A 8 legordítóbb filmes baki, amiket biztosan nem vettél észre

A legtöbben filmnézés közben nem a képernyőn itt-ott felbukkanó hibákra koncentrálunk. Néha igencsak nehéz őket észrevenni, bár a mai speciális effektekkel és fejlett technológiával könnyebb kiszúrni őket. A filmkészítők is emberek, így amikor átnézik az alkotásukat, néhány apró baki benne maradhat. Akkor válik igazán szakértővé a néző, amikor sokadszorra lát egy filmet, és amint észrevesz egy malőrt, elégtételt érez.

(7) Gal Gadot maradandót alkotott a Wonder Woman-ben. Valószínűleg annyira megigézett a hősnő, hogy semmilyen hibát nem vettél észre, igaz? Amikor Steve Trevor (Chris Pine) kijött a fürdőből és felöltözött, hallatszott, hogy felhúzza a cipzárt a nadrágján, pedig abban a korban nem is létezett semmi ilyesmi. Hoppá!

(8) Ó, Forrest Gump, az igazi klasszikus. Észrevetted, hogy abban a jelenetben, amikor Forrest látogatóba megy Jenny-hez, és bemutatják a saját fiának, van egy vasaló a háttérben a vasalódeszka tetején? Először álló, majd fekvő helyzetben van, majd újra áll a vasaló az egyes jelenetekben. A háttérben olykor láthatóak, máskor eltűnnek a kisfiú műalkotásai is.

30 színész a valóságban, akik a DC és a Marvel filmjeiben szerepeltek

(Forrás: providr.com)

//Jana//

1 2 3 4