10 világsztár, akik mára már teljesen átlagos külsővel rendelkeznek

  • 12 hónap ago
  • 21011 Views
  • 2 3
10 világsztár, akik mára már teljesen átlagos külsővel rendelkeznek

Az idő múlását senki sem tudja elkerülni vagy lelassítani, még a hírességek sem. Ahogy telik-múlik az idő, jócskán megváltoznak ők is. De nincs is ezzel semmilyen baj, hiszen ők is ugyanolyan emberek.

4. Janet Jackson

Janet Jackson

Grammy-díjas amerikai énekesnő, dalszövegíró, színésznő; Michael Jackson legfiatalabb testvére, akinek tehetségével sikerült kitörnie bátyja árnyékából. Több, mint 140 millió eladott lemezével az egyik legsikeresebb énekesnő a világon, stílusikon, példakép.

5. John Favreau

John Favreau

John első filmszerepét 1993-ban kapta meg a Mindent a győzelemért című filmben Sean Astin mellett. Ebben a filmben ismerkedett meg Vince Vaughnnal, akivel azóta is barátok. Egy évvel később a Seinfeld egyik epizódjában játszott. Mára rendezőként is beírta magát Hollywood történelemkönyvébe. Ő a Vasemberek és a Dzsungel könyve rendezője.

6. Brendan Fraser

Brendan Fraser

Brendan Fraser leginkább az 1997-ben bemutatott Az őserdő hőse című vígjátékból és az 1999-ben bemutatott A múmia című kalandfilmből és folytatásaiból ismert. Filmszerepei mellett feltűnt televíziós sorozatokban és játszott színházi darabokban is. 2018-tól a Condor című thriller sorozatban, valamint a Trust című drámasorozatban látható.

1 2 3 4