10 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze

  • 1 év ago
  • 77059 Views
  • 4 16
10 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze

Többször is hallhattunk pár olyan pletykákat, hogy filmforgatás közben olyan jó kapcsolat alakult ki a férfi és női szereplők között, hogy a produkció bemutatása után is folytatták romantikus kapcsolatukat. Sokszor ezek a pletykák hamisnak bizonyulnak, ám a rajongók nagy örömére előfordul, hogy valóban összejött a két szereplő.

4) Chris Pratt és Anna Faris

Chris Pratt 2007-ben találkozott Anna Faris-szal a Szédületes éjszaka című produkció előkészületei során. 2009 januárjában eljegyezték egymást, majd 2009 júliusában egy kis ceremónia keretei között Balin mondták ki a boldogító igent. 2012 májusában a pár bejelentette, hogy első gyermeküket várják. Sajnos napjainkban már nincsenek együtt…

5) Andrew Garfield és Emma Stone

2011-ben A csodálatos Pókember forgatásán összejött filmbeli párjával, a Gwen Stacy-t alakító, nála öt évvel fiatalabb Emma Stone-nal. A film rendezője, Marc Webb később megjegyezte, hogy a Garfield és Stone között lévő kémia miatt esett egyértelműen Stone-ra a választás a castingon. Három év járás után 2014 októberében Andrew eljegyezte a színésznőt, ám 2015 októberében különváltak útjaik.

6) Ashton Kutcher és Mila Kunis

Ashton-t 2012 áprilisától az Azok a 70-es évek show-beli partnerével, Mila Kunis-szal hozták hírbe, bár kezdetben mindketten tagadták, hogy randiznának, és hosszú ideig nem is nyilatkoztak róla. 2014 márciusában tört meg a jég, amikor kiderült, hogy februárban Ashton eljegyezte Milát, valamint első gyermeküket várják. Mila 2014. szeptember 30-án adott életet kislányuknak, aki a Wyatt Isabelle Kutcher nevet kapta. A pár 2015 júliusában a kaliforniai Oak Glenben mondta ki a boldogító igent. Második gyermekük, egy kisfiú 2016. november 30-án jött világra, és a pár a Dimitri Portwood Kutcher nevek mellett döntött.

1 2 3 4