10 híresség, aki jobb hellyé tette a világot

  • 1 év ago
  • 7207 Views
  • 2 2
10 híresség, aki jobb hellyé tette a világot

Az valószínűleg senki számára nem titok, mennyire gyakori a sztárok körében a jótékonykodás és a nemes célokért való küzdelem, mint például felhívni a figyelmet a klímaváltozásra, az egészségügy fontosságára vagy akár az éhezésre.

4. Britney Spears táncórái kicsiknek

Britney Spears táncórái kicsiknek

A 2000-es évek egyik leghíresebb énekesnője egy gyermek táncstúdióban tűnt fel váratlanul, hogy a mit sem sejtő kicsiknek lenyűgőző táncmozdulatokat tanítson. Videóit Instagrammon osztotta meg, hozzátéve, a gyermekeket tanítani óriási örömmel töltötte el őt.

5. Chris Martin és gyermekkórház-látogatásai

Chris Martin és gyermekkórház-látogatásai

A Coldplay énekese is tanúbizonyságot tett jószívűségéről. Chris Martin szinte minden kórházat meglátogat, amikor világszerte turnézik, beszélget és énekel a fiatal betegeknek, ajándékokat hoz, hogy felvidítsa őket. Természetesen ezt se a közösségi média miatt teszi, legtöbbször senki nem tud ezekről a látogatásokról, csak amikor a rajongók észreveszik őt, és megosztják a fotókat online.

6. Taylor Swift és a rajongói

Taylor Swift és a rajongói

Ha rajongókról van szó, Taylor Swift már sokszor bebizonyította, hogy bár manapság ő az egyik legnépszerűbb női előadó, az egyik legkedvesebb és legnagylelkűbb sztár is egyaránt. Egy alkalommal egy 96 éves rajongóját lepte meg karácsonykor, mikor ellátogatott a családhoz, hogy zenélhessen nekik. A fiatal énekesnő gyakran tesz váratlan látogatásokat gyermekkórházakban is, látogatja 13 éves, rákos beteg rajongóját, valamint számtalan adományt küld különböző jótékonysági szervezetnek.

1 2 3 4