10 egykori filmsztár, aki mára önmaga paródiájává változott

  • 1 év ago
  • 51841 Views
  • 5 4
10 egykori filmsztár, aki mára önmaga paródiájává változott

A Hollywoodi filmipar kőkemény üzlet, ahol a színészek folyamatos nyomás alatt vannak, hogy minden pillanatban tökéletesen nézzenek ki. Nos, a színészek sem különböznek a többi embertől, így az öregedés nyilván rajtuk is meglátszik, amit sokan a plasztikai műtétek alkalmazásával próbálnak meg kompenzálni, de úgy tűnik, hogy sok esetben ez többet árt, mint használ.

9) Melanie Griffith

Melanie Griffith 

Melanie már nagyon fiatalon szerepelt különböző reklámfilmekben. 1981-ben, amikor tévés szerepeket is elvállalt ismerkedett meg Steven Bauer színésszel, aki segítette az ital és a drogok elleni harcban, és rábeszélte, hogy iratkozzon be Stella Adler New York-i színiiskolájába. Majd 1984-ben Brian De Palma adott neki szerepet az Alibi test című thrillerben. A film után Jonathan Demme rendező, meghallgatás nélkül, rögtön neki ajánlotta fel a Valami vadság című sikerfilm (1986) főszerepét. 1985-ben született meg első gyermeke, Alexander Bauer, majd nem sokkal ezután elvált Steventől.

10) Courtney Love

Courtney Love

Courtney Love egy amerikai rockénekesnő és színésznő. A Hole együttes frontembereként és Kurt Cobain özvegyeként ismert. Férje halála után erős figyelmet kapott botrányos életmódja miatt. Már 3 évesen woodstocki koncertekre járt. 14 évesen elszökött szüleitől és sztriptíz táncos nő lett.

A 8 legordítóbb filmes baki, amiket biztosan nem vettél észre

(Személyleírások forrása)

1 2 3 4