10 egykori filmsztár, aki mára önmaga paródiájává változott

  • 1 év ago
  • 51834 Views
  • 5 4
10 egykori filmsztár, aki mára önmaga paródiájává változott

A Hollywoodi filmipar kőkemény üzlet, ahol a színészek folyamatos nyomás alatt vannak, hogy minden pillanatban tökéletesen nézzenek ki. Nos, a színészek sem különböznek a többi embertől, így az öregedés nyilván rajtuk is meglátszik, amit sokan a plasztikai műtétek alkalmazásával próbálnak meg kompenzálni, de úgy tűnik, hogy sok esetben ez többet árt, mint használ.

4) Nick Nolte

Nick Nolte

Nicholas King Nolte háromszoros Oscar díjra jelölt és Golden Globe díjas amerikai színész. Omaha városában született Nebraska államban. Tinédzserként a sport iránt érdeklődött, bekerült az Arizonai Állami Egyetemre football ösztöndíjjal. Érdeklődése a színészet iránt az egyetemi évek alatt alakult ki, karrierje során pedig olyan filmekben láthattuk, mint a 48 óra, a Warrior, a Gengszterosztag, vagy éppen a Kisvárosi gyilkosság…

5) Macaulay Culkin

Macaulay Culkin

Macaulay Carson Culkin 1980. augusztus 26-án született Manhattan Yorkville nevű körzetében Patricia Brentrup és Kit Culkin, egy korábbi, a Broadway-n nagy karriert befutott színpadi színész fiaként. Kiskorában kapta meg Kevin McCallister szerepét a „Home Alone” azaz a „Reszkessetek betörők!” című filmben. Ezután több híres alkotásban is játszott,a „My Girl: Az első szerelem” és a „Richie Rich” filmekben is láthatták a nézők. Manapság drog- és alkoholproblémái miatt alig kap felkéréseket, bár a legújabb hírek szerint sikeres elvonókon van túl és kezdi visszaszerezni régi fényét.

6) Matthew Perry

Matthew Perry

Matthew Perry legismertebb szerepe Chandler Bing karaktere volt a Jóbarátok című népszerű sorozatban, melyet 10 évadon keresztül alakított. Számos sorozatbeli alakítása mellett olyan filmekben is feltűnt, mint a Bolond szél fúj, a Bérgyilkos a szomszédom, a Pereld a nőt!, a Már megint bérgyilkos a szomszédom, a Fapofa vagy a Megint 17.

1 2 3 4