Színészek, akiknek a szülei bűnözők voltak

  • 1 év ago
  • 2112 Views
  • 0 0
Színészek, akiknek a szülei bűnözők voltak

A legtöbb esetben a gyerekek példaképei a szüleik. Tőlük tanulja meg az ember, hogy kell jól, helyesen élni, cselekedni és a felmenőktől szerzett tudást a saját élettapasztalatával összehozva kialakítja saját életét. Ám vannak olyan esetek, amikor a szülő éppen ellenkezőleg, igen rossz példát mutat gyermekének.

4. Tobey Maguire

Tobey Maguire

A színész szülei nagyon fiatalok voltak, amikor fiúk megszületett, és Tobey mindössze 2 éves volt, amikor anyja és az apja kemény elhelyezési csatározások után végül különvált. Apja, Vincent Maguire ezután tért rossz útra: 1993-ban megpróbált kirabolni egy kaliforniai bankot. A férfi fényes nappal, maszk nélkül rontott be az épületbe, a zsákmányt viszont a menekülés hevében otthagyta. Végül 2 év börtönre ítélték.

5. Woody Harrelson

Woody Harrelson

A színész apja, Charles Harrelson bérgyilkos volt, aki életfogytiglani börtönbüntetése alatt halt meg 2007-ben. A színész korábban azt nyilatkozta, hogy apja 1968-ban elhagyta a családi otthonukat, évekig nem is hallottak róla, míg le nem tartóztatták John Wood bíró meggyilkolásáért. Charles Harrelsont elvileg egy Jamiel Chagra nevű drogbáró bérelte fel, akinek az ügyét az említett bíró tárgyalta.

Szerző: MéziMcFly

Az ötödik elem sztárjai így néznek ki 26 évvel a bemutató után

1 2