Színészek, akiknek a szülei bűnözők voltak

  • 1 év ago
  • 2113 Views
  • 0 0
Színészek, akiknek a szülei bűnözők voltak

A legtöbb esetben a gyerekek példaképei a szüleik. Tőlük tanulja meg az ember, hogy kell jól, helyesen élni, cselekedni és a felmenőktől szerzett tudást a saját élettapasztalatával összehozva kialakítja saját életét. Ám vannak olyan esetek, amikor a szülő éppen ellenkezőleg, igen rossz példát mutat gyermekének.

Ebben a cikkünkben összeszedtük Nektek azokat a hírességeket, akik minden igyekezetükkel azon voltak/vannak, hogy kitörjenek szüleik árnyékából, és velük ellentétben tisztességes életet élhessenek.

1. Drew Barrymore

Drew Barrymore

Drew Barrymore-nak nem volt felhőtlen a gyerekkora. Az E.T.-vel jött népszerűsége után a színésznő már egészen fiatalon, kisgyerekkorában drog- és alkoholfüggővé vált, a lecsúszásában pedig nagy szerepet játszott nem túl ideális családi háttere. Édesapja, John Drew Barrymore egy alkoholfüggő és borzalmasan nehezen kezelhető, megbízhatatlannak tartott színész volt, aki miután elvált a feleségétől, gyakorlatilag ki is iratkozott a 9 éves lánya életéből is. A férfi többször is megjárta a börtönt, a többi között ittas vezetésért, sőt családon belüli erőszakért is ült egy darabig.

2. Keanu Reeves

Hírességek, akik szülő nélkül nőttek fel

Kétségtelen, hogy a hollywoodi sztárok közül Keanu Reevesnek van az egyik legviharosabb és legtragikusabb múltja: korán elvesztette az egyik legjobb barátját River Phoenixet, a kislánya halva született, majd egy év múlva a barátnője is meghalt. És ha ez még nem lenne elég, a színésznek már a gyerekkora sem volt zavartalan. Az apja Samuel Reeves heroinfüggő volt, akit egyszer el is kaptak drogárusításért. A férfit 10 év börtönre ítélték, ám végül 2 év után szabadon engedték. A balhés apa miatt Keanu édesanyja egyedül nevelte a gyerekeit. A színész a hírek szerint egészen kiskora óta nem is találkozott az apjával.

3. Kevin Spacey

Kevin Spacey

Kevin Spaceynél 2017-ben robbant a bomba, amikor napvilágot látott szexuális zaklatással kapcsolatos ügye. A botrány után sorra jelentkeztek az áldozatok, amik bírósági perekké fajultak és a színész karrierjének végét jelentették. Bár vannak hírek arról, hogy esetleg szerepet kaphat  újra egy filmben a kétszeres Oscar-díjas amerikai színész, de félő, hogy életében ez a korszak már soha nem fog kitörlődni. Igaz tetteit eddig egyértelműen nem bizonyították és cselekedeteire nincs bocsánat, mégis kicsit érthető, hogy hogyan is fajulhatott egy ilyen tehetséges színész effajta viselkedésre.

Kevin szinte sosem beszélt múltjáról és gyerekkoráról,  de megtette helyette néhány évvel ezelőtt bátyja, Randall Fowler. Apjuk Thomas Fowler nácinak vallotta magát és tagja volt egy amerikai szélsőjobboldali csoportnak. A család otthona tele volt náci ereklyékkel és a családi vacsoráknál visszatérő téma volt a holokauszttagadás. Ha ez nem lett volna még elég, Thomas Fowler fizikailag és szexuálisan is bántalmazta a gyerekeit. Kevin Spacey amint tudott, elmenekült a szülői háztól, megváltoztatta a vezetéknevét, és eltemette magában a múltat.Kevin egy interjúban elmondta, hogy apja naponta alázta meg őt, emiatt visszahúzódó, félénk gyerek lett. Felnőttként elkövetett viselkedésére így csak gyermekkorában, ahogy nővére mondta „a terror házában” átélt borzalmak adhatnak magyarázatot.

1 2