15 híresség, aki mára a felismerhetetlenségig megváltozott

  • 1 év ago
  • 116915 Views
  • 6 7
15 híresség, aki mára a felismerhetetlenségig megváltozott

Az idő vasfoga bizony folyamatosan dolgozik, és ha tetszik, ha nem…egyikünk sem lesz már fiatalabb. Nincs ez másképp kedvenc hollywoodi hírességeink esetében sem, ám nekik azért a siker, a fény és a csillogás miatt némileg könnyebb fitten tartani magukat.

13) Mickey Rourke

20 évvel ezelőtti filmek sztárjai, akik teljes átalakuláson mentek keresztül

Mickey Rourke színésznek voltak plasztikai sebészeti beavatkozásai az arcára, amelyek eredményeként az arcán jelentős változások láthatóak. A beavatkozások olyan kérdéseket vetnek fel, mint a műtétek hatása a színészek szépségére és karrierjére. Azt mondják, hogy Rourke azért végzett műtéteket, hogy javítsa a karrierjét, de ez egy kényes téma, amelyet személyes döntésként kell kezelni.

14) Russell Crowe

14) Russell Crowe

A pletykák szerint a 90-es évek szexszimbóluma most épp Céline Dion-nal szűrte össze a levet, ami nagy kár lenne, ha bebizonyosodna, hisz a ’gladiátor’ elvileg boldog házasságban él. Így vagy úgy, Russel Crowe szintén alaposan megváltozott az évek során.

15) Val Kilmer

15) Val Kilmer

A Top Gun filmek 64 éves sztárja korántsem gondtalan időszakon van túl, 2017 végére ugyanis sikerült legyőznie a torokrákot, nemrégiben pedig már egy új mozifilmben, a Hóember című misztikus thrillerben is láthattuk. Bár külseje sokat változott, ezúton is gratulálunk a bátor és kitartó színésznek.

20 szuperhős a filmekben régen és most

(Forrás: Liked.hu)

1 2 3 4