15 filmsztár, akik olyan szerepekben lettek sikeresek, amit valójában nem is nekik szántak

  • 1 év ago
  • 37634 Views
  • 1 0
15 filmsztár, akik olyan szerepekben lettek sikeresek, amit valójában nem is nekik szántak

A rendezők mindig azt akarják, hogy a film amivel annyit dolgoztak, sikeres legyen. Ám ehhez a szereplőkre nagy hangsúlyt kell fektetniük. Fontos, hogy a színész tudjon egyé válni, az általa játszott karakterrel. Ugyanis a jó szereposztásnál szinte összefonódik a film címe, a színészek nevével. Ez olyan tudat alatti dolog.

5. Dr. Robert Neville (Legenda vagyok)

A 90-es évek közepén merült fel ennek a filmnek az ötlete. Ekkor még Arnold Schwarzenegger játszotta volna a magányos kutató szerepét. De a végső verzióban Will Smith kapta ezt a szerepet.

6. Django (Django elszabadul)

Mielőtt Jamie Foxx megkapta volna a szerepet, a készítők Will Smithnek is felajánlották azt. Aki első körben igent mondott, ha az írok átírnak pár részt. Ennek a kérésnek nem tudtak eleget tenni, így visszautasította a felkérést.

7.  Batman (Batman, 1989)

A szereposztásnál először Mel Gibson neve merült fel, de ebben az esetben is nemet mondott a színész. Ekkor ismét több színészt is megnéztek a szerepre. Olyanok, mint Charlie Sheen, Pierce Brosnan, és Bill Murray. Végül a kasszasikert, Michael Keatonnal érték el.

8.  Jack Dawson (Titanic)

El sem tudnánk képzelni a Titanicot Leonardo DiCaprio nélkül. Ám a valódi elképzelése a rendezőnek (James Cameron), hogy Matthew McConaughey játssza majd a hősszerelmes férfit. A színész azonban nem vállalta a szerepet, ekkor Christian Bale-t és Macaulay Culkint is megnézték a készítők. Ám a nézők nagy szerencséjére, a végén DiCaprio volt a befutó.

1 2 3 4