14 sztár, aki nem költ túl sok pénzt magára

  • 1 év ago
  • 40250 Views
  • 4 5
14 sztár, aki nem költ túl sok pénzt magára

A filmsztárokról és celebekről mindig a méregdrága Michelin-csillagos éttermek, a luxusautók és a gyémántokkal teletűzdelt ruhaköltemények jutnak az eszünkbe.

12) Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

A színésznő szintén nem tartozik a boltkórosok közé. Reese szerint a luxus indokolatlan, és gyermekeit is erre neveli. Részt vesz egy kampányban, mely ruhagyűjtésbe kezdett rászoruló fiatalok részére az Egyesült Államokban és Kanadában. Ő és Matthew McConaughey egy jótékonysági vetítést szervezett a Sing! című film „főszereplésében”, összegyűjtve százezer dollárt adakozás céljából.

13) Jessica Alba

Jessica Alba

Jessica egy takarékos anyuka, valamint egy környezetbarát pelenkákat gyártó cég, a The Honest Company alapítója. Nem dobja ki gyermekei kinőtt ruháját, majd a kistesók úgyis belenőnek. Szerepel a Forbes magazin listáján, mely azt száz leggazdagabb amerikai nőt sorolja fel, akik saját maguk dolgoztak meg a vagyonukért. Jessica azonban nem szégyenli, hogy olcsó ruhákat vásárol, és hogy a tömegközlekedést használja.

14) Quentin Tarantino

Quentin Tarantino

Quentin hobbija, hogy filmeket gyűjt, de teljesen közömbös a luxusautók iránt. A piros Chevy Malibu- amit nem mellékesen John Travolta vezetett a Pulp Fiction-ben- az övé volt, de valójában még ettől a kocsitól is meg akart szabadulni, mondván, hogy a Geo Metro mérföldekkel jobb.

8 sztár, aki megmutatta a világnak, hogyan is kell reagálni a gúnyos kommentekre

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3 4