10 hollywoodi sztár, akiket kirúgtak főszerepeikből

  • 1 év ago
  • 27246 Views
  • 2 0
10 hollywoodi sztár, akiket kirúgtak főszerepeikből

Képzeljük csak el a Batman visszatér Macskanőjét Michelle Pfeiffer nélkül, vagy az Amerikai Pszichót Christian Bale helyett, valaki más játékával. Esetleg Ryan Goslingot huszonhét kilóval többel, aggódó apukaként? Ugye nem! Vajon a rendezők jól döntenek a szereplőválogatások során.

7. Sylvester Stallone – Beverly Hills-i zsaru

7. Sylvester Stallone – Beverly Hills-i zsaru

Axel Foley szerepét eredetileg Mickey Rourke-nak ajánlották fel, a színész azonban elutasította a film előkészítésekor felmerülő problémák miatt. Később Stallonét érte a megtiszteltetés, aki el is vállalta a szerepet, ő viszont még javában forgatott egy akció filmet, így nem tudott elszabadulni a munkálatok kezdetekor. Ezért kapta meg Eddie Murphy a lehetőséget, akire ráigazították a karaktert és akkora sikert értek el, hogy további folytatásokat is megélt a történet.

8. Dougray Scott – X-Men

8. Dougray Scott – X-Men

A képregény-film Farkasának szerepére Russell Crowe-t választották ki legelőször, de ő túl sok pénzt kért a szerepért, ezért újabb színész után néztek Dougray Scott személyében. Scott viszont nem tudta elvállalni a filmet, melynek folytatásában is játszania kellett volna, a Mission Impossible II. forgatásai miatt. Mi pedig örülünk, hogy Hugh Jackman lett Rozsomák és hogy a Farkas 3-ban láthatjuk még egyszer utoljára ennek az emlékezetes karakternek a bőrébe bújva!

1 2 3 4