10 hollywoodi sztár, akiket kirúgtak főszerepeikből

  • 1 év ago
  • 27235 Views
  • 2 0
10 hollywoodi sztár, akiket kirúgtak főszerepeikből

Képzeljük csak el a Batman visszatér Macskanőjét Michelle Pfeiffer nélkül, vagy az Amerikai Pszichót Christian Bale helyett, valaki más játékával. Esetleg Ryan Goslingot huszonhét kilóval többel, aggódó apukaként? Ugye nem! Vajon a rendezők jól döntenek a szereplőválogatások során.

4. Eric Stoltz – Vissza a jövőbe

4. Eric Stoltz – Vissza a jövőbe

Robert Zemeckis rendező, eredetileg Michael J. Fox-ot szemelte ki a film főszerepére, azonban a fiatal színész akkoriban túl elfoglalt volt egy sorozat készítésével, és a szerződése sem engedte, hogy elvállalja Marty McFly szerepét. Így Eric Soltz-cal kezdtek dolgozni, egészen pontosan öt héten keresztül, amíg J. Fox végül fel nem szabadult és le nem cserélték rá!

5. Anne Hathaway – Felkoppintva!

5. Anne Hathaway – Felkoppintva!

Az Oscar-díjas színésznő főszerepet kapott Jude Apatow vígjátékában, ám mikor kiderült, hogy a rendező egy elég intim felvételt is szeretne készíteni a mozihoz, a színésznő visszautasította a jelenet ötletét, melynek eredménye az lett, hogy végül elküldték és helyette Katherine Heigl-t láthattuk a vásznon.

6. Anette Bening – Batman visszatér

6. Anette Bening – Batman visszatér

Ha a dolgok úgy alakulnak, ahogyan a film készítői tervezték, a színésznőt láthattuk volna a Macskanő szerepében. Benning viszont még csak akkor volt visszatérőben szülési szabadságából, így a rendező más színésznőkben gondolkodott, mint például Cher, Jane Fonda, Susan Sarandon, a sort pedig Michelle Pfeiffer zárta, akinek macskanő-kosztümje közel ezer dollárba került a film készítése során.

1 2 3 4