Hírességek, akik szülő nélkül nőttek fel

  • 1 év ago
  • 7566 Views
  • 0 1
Hírességek, akik szülő nélkül nőttek fel

Híresek, gazdagok, gyönyörűek; életük mégsem folyt mindig nyugalmas és gondoktól mentes mederben. Sokszor irigyeljük a sztárokat, azonban sok esetben nem tudjuk, hogy milyen is volt az életük, mielőtt rivaldafénybe kerültek volna. Természetesen a sztárok világa sem mentes a szörnyű csapásoktól, tragédiáktól, nagyszabású esküvőktől és félresikerült házasságoktól.

(9) 50 Cent

Hírességek, akik szülő nélkül nőttek fel

50 Cent New Yorkban, Queens környékén nőtt fel, édesapját sosem ismerte. Anyja, Sabrina 15 évesen szülte, és csupán 8 éves koráig nevelte a fiát, ugyanis 1983-ban meggyilkolták. Sabrina kokainkereskedéssel foglalkozott, és csupán 23 éves volt, mikor valaki gyógyszert tett az italába, amitől eszméletét vesztette, ezután pedig bezárták egy lakásba, ahol kinyitották a gázcsapokat.

Anyja halála után Jackson a nagyszülei házába költözött. Így emlékezett vissza erre az időszakra: „A nagymamám azt mondta nekem, »Az anyád nem jön haza többé. Nem jön, hogy elvigyen. Mostantól itt élsz, velünk.« Ekkor kezdtem el alkalmazkodni az utcához.”

(10) Keanu Reeves

Hírességek, akik szülő nélkül nőttek fel

A világ egyik legkedveltebb színésze, Keanu Reeves apa nélkül nőtt fel. Keanu-t és testvéreit édesanyjuk nevelte fel, mivel apjuk börtönben ült. Samuel Reeves heroint akart átcsempészni az amerikai határon, amikor elkapták. A férfi húsz éven keresztül küzdött heroinfüggőséggel.

15 hihetetlen színészi átalakulás, ami megmutatja a smink erejét

(Forrás: life.hu és starity.hu)

1 2 3 4