Hírességek, akik szülő nélkül nőttek fel

  • 1 év ago
  • 7500 Views
  • 0 1
Hírességek, akik szülő nélkül nőttek fel

Híresek, gazdagok, gyönyörűek; életük mégsem folyt mindig nyugalmas és gondoktól mentes mederben. Sokszor irigyeljük a sztárokat, azonban sok esetben nem tudjuk, hogy milyen is volt az életük, mielőtt rivaldafénybe kerültek volna. Természetesen a sztárok világa sem mentes a szörnyű csapásoktól, tragédiáktól, nagyszabású esküvőktől és félresikerült házasságoktól.

(4) Marilyn Monroe

Hírességek, akik szülő nélkül nőttek fel

Marylin Monroe 1926-ban Norma Jeane Mortenson néven látta meg a napvilágot, az idegileg labilis Gladys Baker harmadik gyermekeként. Marilyn születési anyakönyvi kivonatában Martin Edward Mortensen neve szerepel az apa mezőben, azonban anyja akkor már nem élt vele együtt, Mortensen pedig sosem ismerte el őt lányaként. Norma Jane alig volt 12 hetes, amikor anyja először nevelőszülőkhöz adta, és a következő évei elég hektikusan teltek: több nevelőcsaládnál is élt, sőt még egy árvaházat is megjárt.

(5) Jack Nicholson

Hírességek, akik szülő nélkül nőttek fel

Jack Nicholson gyermekkora nem volt mindennapi. Amikor Jack 39 éves nagyanyja, Ethel May Nicholson megtudta, hogy lánya, June teherbe esett, rendkívüli döntést hozott. Mivel lánya nem volt férjnél, hogy elkerüljék a szégyent, Ethal magára vállalta a gyerek nevelését, sőt mindenkinek – még Jacknek is – azt állították, hogy ő az édesanyja. Nicholson abban a hitben nőtt fel, hogy June a nővére. A színész egészen 37 éves koráig nem tudta meg az igazat.

De akkor most jöjjön az apakérdés. az egyik elmélet szerint Nicholson apja egy Don Furcillo-Rose nevű férfi volt, aki teherbe ejtette az akkor 17 éves June Francis Nicholsont. A másik elmélet szerint Jack Nicholson apja egy zenekarvezető, zongorista, táncstúdió-tulajdonos volt, Eddie King, aki saját rádióshow-jában szerepeltette June Nicholsont, mielőtt a lány teherbe esett volna. Még maga June sem volt biztos abban, hogy ki is pontosan fia apja.

(6) Orlando Bloom

Hírességek, akik szülő nélkül nőttek fel

A Gyűrűk Ura sármos tündéjéről is csak kevesen tudják, hogy gyerekkora titkoktól terhes. Orli 1977. január 13-án Canterburyben született Sonia Constance Josephine és Colin Stone gyermekeként. Colin a család jó barátja volt, a kis Orlit azonban Harry Saul Bloom nevelte a fiú édesanyjával. Colin csupán egy család barát volt, aki a fiú hároméves korában elhunyt és Orlando csak 13 éves korában tudta meg igazi édesapja kilétét.

A fiatal fiú már kora gyerekkorától tehetséget érzett magában a színjátszáshoz, mely ötlettől még diszlexiája sem tántoríthatta el. Hamarosan álma valóra vált, miután pedig megismerte nevét a világ Zöldlomb Legolasként, szerepek tucatjaival árasztották el a színészt. 3 évig élt Kate Bosworth színésznővel, majd a szakítást követően, 2010-ben a híres Victoria’s Secret-modellt, Miranda Kerrt vette feleségül, akitől fia született. Jelenleg is boldog házasságban él eltérően attól az élettől, melyet szülei esetében látott…

1 2 3 4