Elképesztően meglepő lista a világ 15 leggazdagabb színészéről

  • 1 év ago
  • 82316 Views
  • 6 8
Elképesztően meglepő lista a világ 15 leggazdagabb színészéről

Mind tudjuk, hogy a mozifilmek elég jövedelmezőek tudnak lenni, amiből a színészek és a színésznők luxus körülmények között tudnak élni. Hollywoodi hírességek kemény munkája nem csak anyagilag, hanem teljesítményileg is kifizetődő.

11. Jessica Alba – kb. 96 milliárd forint.

Jessica Alba

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Sin City – A bűn városa, Fantasztikus Négyes, A mestergyilkos 2. Jessica a “The Hones Company” cég egyik társalapítója, ahol természetes anyagokból állítanak elő testápolási termékeket kisbabáknak. Becslések szerint kb. 50 és 70 milliárd forint között van a részesedése.

10. Jackie Chan – kb. 99 milliárd forint.

Jackie Chan

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Jackie Chan: Mennydörgés, Csúcsformában, Kung Fu Panda. Ennek a harcművészeti embernek szinte minden filmje nyereséges volt. Ezért nem is csoda, hogy zsebből tudott venni magának egy nagyon komoly jachtot, amit kínai mérnökök terveztek.

9. Adam Sandler – kb. 99 milliárd forint.

Adam Sandler

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Happy, a flúgos golfos, Billy Madison – A dilidiák, Távkapcs, Kellékfeleség, Nagyfiúk. Adam, Hollywood egyik leggazdagabb színészei közé tartozik. Eddig nagyjából minden filmje sikeres volt, most pedig a Netflix-el szerződött le.

8. Keanu Reeves – kb. 99 milliárd forint.

Keanu Reeves

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Holtpont, Johnny Mnemonic – A jövő szökevénye, Mátrix, Constantine, a démonvadász, Ház a tónál, John Wick. Reevesnek nagyon stabil jövedelme van, ennek ellenére nagyon egyszerű életet él. A filmekből befolyt összeget jótékony célokra fordítja.

1 2 3 4