Hírességek, akik szülő nélkül nőttek fel

  • 1 év ago
  • 7501 Views
  • 0 1
Hírességek, akik szülő nélkül nőttek fel

Híresek, gazdagok, gyönyörűek; életük mégsem folyt mindig nyugalmas és gondoktól mentes mederben. Sokszor irigyeljük a sztárokat, azonban sok esetben nem tudjuk, hogy milyen is volt az életük, mielőtt rivaldafénybe kerültek volna. Természetesen a sztárok világa sem mentes a szörnyű csapásoktól, tragédiáktól, nagyszabású esküvőktől és félresikerült házasságoktól.

Cikkünkben olyan hírességeket gyűjtöttünk össze, akik apa és anya nélkül nőttek fel, karrierjükben igen nagy sikereket értek el, ám ennek ellenére vagy éppen ezért visszahúzódó természetűekké váltak.

(1) Demi Moore

Hírességek, akik szülő nélkül nőttek fel

Demi korai évei kevéssé ismertek, azonban a gyönyörű színésznő gyerekkora sem volt felhőtlen. 1962. november 11-én Roswellben született, azonban pilótaként dolgozó édesapja, Charles Harmon 2 hónapnyi házasság után és a kislány születése előtt elhagyta a családot, anyja pedig hozzáment Danny Guyneshoz, így a baba már Demetria Gene Guynes néven látta meg a napvilágot. Sajnos az újkeletű családi idill nem tartott sokáig, ugyanis az új apa rendkívül durva volt, emellett pedig súlyos alkoholproblémákkal is küzdött, így újabb válásra került sor. Demi lázadó viselkedése feltehetően a rendezetlen családi helyzetnek volt köszönhető: a lány kimaradt a középiskolából és modellkedni kezdett, majd rákapott a kokainra. Freddy Moore-ral való megismerkedése mély nyomot hagyott benne, hozzá is ment a zenészhez, azonban házasságuk mindössze 4 évig tartott, ám Demi napjainkig megtartotta a Moore vezetéknevet.

Hamarosan eljegyezte magát Emilio Estevezzel, de Bruce Willis-szel való megismerkedésekor felbontotta az eljegyzést és 1987-ben hozzáment az akciófilmek sztárjához, akivel 13 évig élt boldog házasságban. Három lányuk született: Rumer Glenn, Scout La Rue és Tallulah Belle. Az anyaszerep mellett pedig jelentős figyelmet szorított a színészetre is. 2000-ben búcsút mondtak egymásnak Bruce-szal, majd 2005-ben megállapodott a nála 16 évvel fiatalabb Ashton Kutcher mellett. Sajnos ez a románc is véget ért 2011-ben, így Demi újra egyedül maradt. A színésznő édesanyjához hasonlóan a zátonyra futott házasságok elszenvedőinek egyik legismertebb áldozata…

(2) John Lennon

Hírességek, akik szülő nélkül nőttek fel

Igen kevéssé ismeretes, miszerint az egykori Beatles-legenda is csonka családban nőtt fel. Julia Stanley és Alfred Lennon gyermekeként jött a világra John 1940. október 9-én Liverpoolban, a második világháború idején. Mindkét szülő rendelkezett némi zenei háttérrel, azonban egyikük sem foglalkozott vele igazán komolyan, de legalább a kis Johnnak volt honnan örökölnie tehetségét, amelyet későbbi zenekarában, a The Beatlesben hosszú éveken át eredményesen kamatoztatott is. Hajópincérként dolgozott apja elhagyta a családot, amikor John még csak 5 éves volt, ezt követően pedig édesanyja képtelen volt egymaga megteremteni a fiú fenntartásának feltételeit, így nővérére, Mimire és annak férjére, George-re bízta a gyerek felnevelését.

Bár nem élt édesanyjával, ennek ellenére sűrűn találkoztak és az ő hatására kötelezte el magát a zene mellett. Julia nem sokkal fia 18. születésnapja előtt baleset áldozata lett: egy ittas, szolgálaton kívüli rendőr 1958. július 15-én elgázolta. Ez az eset még közelebb hozta Paul McCartney-hoz, aki 14 évesen, mellrákban veszítette el édesanyját.

(3) Frances Bean Cobain

Hírességek, akik szülő nélkül nőttek fel

Frances Bean Cobain a Nirvana együttes frontemberének, Kurt Cobainnek és a Hole zenekar énekesnőjének, Courtney Love-nak a lányaként látta meg a napvilágot 1992. augusztus 18-án Los Angelesben. A média hatalmas botrányt kavart körülötte, hiszen születése után néhány nappal megjelent a Vanity Fair magazin cikke, miszerint Courtney a terhessége ideje alatt sem mondott le a kábítószerekről és az igen felkavaró cikk szerint a rocksztár baba született heroinista. Frances az indie-popot játszó zenekar, a The Vaselines gitárosa, Frances McKee után kapta első keresztnevét, míg a Bean (babszem) arra utal, hogy édesapja a terhesség alatt így becézte a kicsit és az ő kérésére kapta a lány e második keresztnevet.

A mára már felnőtt lány azonban a korábbi aggodalmaktól eltérően teljesen makkegészséges, leszámítva azt, hogy súlyos apakomplexussal küszködik. Frances mindössze 20 hónapos volt, amikor édesapja feltehetően öngyilkosságot követett el a Cobain ház garázsa feletti üvegházban. Francest 17 éves koráig a botrányairól, drog- és alkoholproblémáiról is híres édesanyja, Courtney Love nevelte, azonban a lánynak elege lett ebből az életvitelből és 2009-ben ő maga kérvényezte, hogy apai nagymamája, Wendy O’Connor és nagynénje, Kimberly Cobain gyámsága alá helyezzék.

1 2 3 4