15 Hollywood-i csillag, akik nem véletlen rendelkeznek több milliós rajongótáborral

  • 1 év ago
  • 43619 Views
  • 1 0
15 Hollywood-i csillag, akik nem véletlen rendelkeznek több milliós rajongótáborral

Ebben az évben a sztárok élete tele van boldog eseményekkel. Néhányan új szerelemre találtak, megházasodtak vagy épp szülők lettek, néhányan visszanyerték csodás alakjukat, vagy sikeressé váltak az üzleti életben. Néhány híresség úgy dönt, hogy hallgat a magánéletéről, mások pedig alig várják, hogy megosszák nagy örömüket rajongóikkal.

Összeszedtünk néhány híresség legújabb képeit Instagramon, amiket, ha megnézünk, láthatjuk, hogy mekkora változások mentek végbe az ő életükben. Ezeket a képeket természetesen több százezren-millióan lájkolják, aminek köszönhetően egyre és egyre népszerűbbé válnak ezek a sztárok.

1) Britney Spears visszanyerte régi formáját.

View this post on Instagram

??? ?: @fiacuzziphotography

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

2) Eva Longoria életet adott várva várt kisbabájának.

2018. június 19-én a 43 éves Eva Longoria egy kisfiúnak adott életet, akit ő és férje Santiago Enrique-nek neveztek el. Néhány nappal ezelőtt a színésznő megosztotta az első közös képüket Instagram oldalán.

3) Natalya Vodyanova azt ígérte, hogy 1 millió rubelt adományoz a futball fejlesztéséhez.

A szupermodell megígérte, hogy nagy összeget adományoz az oroszországi labdarúgás fejlesztéséhez, feltéve, ha hazájának nemzeti csapata legyőzi a spanyolokat, ami végül meg is történt.

4) Kylie Jenner újszülött lányáról töltött fel képet Instagramra.

View this post on Instagram

stormi webster ??

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Kylie nem fektetett nagy hangsúlyt terhességébe, de kislánya születése után, mindent meg fog tenni, hogy Stormy nagy figyelemben részesüljön.

1 2 3 4