12 titkos utalás, amit hollywoodi filmekben rejtettek el

  • 1 év ago
  • 66136 Views
  • 5 3

Feltűnt már például, hogy A bárányok hallgatnak című filmben Anthony Hopkins alig több mint 10 percet szerepel? De a Toy Story és a Ragyogás között is felfedeztek egy hasonlóságot.

A filmek kulisszatitkai mindenkit érdekelnek, akár csak a bennük elrejtett titkos utalások. Alábbi összeállításunkban megismerhetsz 12 filmes tényt, amelyektől el fogsz képedni.

1. Nem vénnek való vidék

Nem vénnek való vidék

Ugyanaz a napilap látható állítólag már 40 éve a filmvásznon. Jól látható, hogy az 1987-ben indult Egy rém rendes család Al Bundyja ugyanazt olvassa, mint a Nem vénnek való vidékben Ed Tom Bell seriff.

2. Keresztapa

A keresztapa

Sokak, akik részt vettek a Keresztapa esküvői jelenetének forgatásán, valóban gengszterek és rokonaik voltak. Ez volt az első olyan film, amely belülről tárta fel az amerikai maffiacsaládok világát. Sőt, ez volt az első olyan film, amelyre a legbefolyásosabb gengszterek áldásukat is adták, ezért akartak szerepelni az alkotásban.

3. A bárányok hallgatnak

A bárányok hallgatnak (1991)

Anthony Hopkins, aki Oscar-díjat nyert a filmben nyújtott zseniális alakításáért, csupán 16 perc erejéig jelenik meg a képernyőn. De az elterjedt pletyka ellenére Hannibal Lecter bizony pislog a filmben.

1 2 3 4