20 színész, aki brutálisan átváltozott egy szerep kedvéért

  • 1 év ago
  • 168217 Views
  • 15 19
20 színész, aki brutálisan átváltozott egy szerep kedvéért

Azt gondolnánk, hogy a színészek élete könnyű és irigylésre méltó. Igaz ami igaz, rengeteg pénzt keresnek, cserébe viszont rengeteget is dolgoznak.

17) Kit Harington – Pompeji

Kit Harington - Pompeji

Kit Harington radikális átalakuláson ment át a film kedvéért. Saját bevallása szerint az egyik ok, amiért elvállalta a filmet az volt, hogy ilyenben is része lehessen. A végeredménnyel nagyon meg volt elégedve. Harington félmeztelen bemutatkozó jelenetét az utolsó napon forgatták, hogy annyi ideje legyen edzeni, amennyi csak lehetséges.

18) Colin Farrell – A homár

Colin Farrell - A homár

Eredetileg Jason Clarke alakította volna a főszerepet, de időpont egyeztetési eltérések miatt nem vállalta. Colin Farrell több, mint 18 kilót szedett fel a film kedvéért.

19) Taylor Lautner – Alkonyat: Újhold

Taylor Lautner - Alkonyat: Újhold

Félő volt a film forgatása előtt, hogy ténylegesen Taylor Lautner fogja-e játszani Jacob szerepét, mivel a színésznek nem volt meg a kellő külső fizikuma, ahhoz, hogy azonosulni tudjon a filmbeli karakterével, de a végére meghozta a gyümölcsét a sok edzés.

20) Hilary Swank – Millió dolláros bébi

Hilary Swank - Millió dolláros bébi

Hilary Swank a szerepre való készülés során szigorú edzéstervet és diétát folytatott, közel 10 kiló izmot szedett fel a filmet megelőzően. Swanket a profi bokszoló és színésznő, Lucia Rijker készítette fel. Lucia Maggie ellenfeleként tűnik fel a filmben.

18 színésznő, akik már túl vannak az ötvenen, de még sosem plasztikáztatták magukat

(Forrás: Mafab.hu)

1 2 3 4 5