15 érdekesség Pókemberről, amit a filmekből nem hallhattál

  • 1 év ago
  • 7848 Views
  • 0 1
15 érdekesség Pókemberről, amit a filmekből nem hallhattál

Pókember sokak örömére hazatért a Marvelhez, Tom Holland megformálásában, de elődei, Tobey Maguire és Andrew Garfield is népes rajongó tábort tudhat magáénak, ahogy a filmjeik is.

13) Pókember és Amerika Kapitány összefüggése

Kenneth Choi alakítja a filmben Morita igazgatót. Ugyanő játszotta az Amerika Kapitány: Az első Bosszúállóban Jim Moritát, a kapitány kommandójának az egyik tagját. Az igazgatói irodában ki is lehet szúrni a csapatról egy fotót, ezzel is bizonyítva, hogy az igazgató az ő unokája.

14) Tisztelgés Batman előtt

A szárnyas figurák eljátszásában rutinosnak számító Michael Keaton is kapott egy kis homeage-t másik kultikus képregényes szerepére. Amikor Pókember és Keselyű először „találkozik”, pár másodperc erejéig kiszúrható a háttérben a gonosz szárnyas sziluettje a Hold előtt. Ez egyértelmű tisztelgés Tim Burton 1989-es Batmanje előtt.

15) A Keselyű legendája

A Keselyű immár a negyedik olyan Pókember-gonosztevő, aki az eredeti képregények és rajzfilmek szuperbűnöző csapatából, a Baljós – avagy Galád – Hatosból felbukkant. Ott volt ugyebár Doktor Octopus (Pókember 2.), Homokember (Pókember 3.) és Electro (A csodálatos Pókember 2.) is, de Kraven, a vadász és Mysterio eddig még nem tette tiszteletét, habár a készítők elmondása szerint olyan gonoszokat kívánnak a folytatásokban, akik eddig még nem szerepeltek. Viszont most teszi először tiszteletét a vásznon Rengető és Skorpió is. Még A csodálatos Pókember széria idején terveztek a bűnöző bandának egy külön filmet, amit a második rész fel is vezetett és Drew Goddard (Ház az erdő mélyén) írta és rendezte volna, aki ezért ott is hagyta A mentőexpedíció rendezői székét, átadva azt Ridley Scottnak.

Te kiszúrtad a Marvel 13 rejtett üzenetét?

(Forrás: Puliwood.hu)

1 2 3 4