10 tény a gyermek színészekkel való együttműködésről, amiről fogalmunk sem volt

  • 1 év ago
  • 3694 Views
  • 0 0
10 tény a gyermek színészekkel való együttműködésről, amiről fogalmunk sem volt

A show biznisz egyike azon kevés iparágaknak az Egyesült Államokban, ahol törvényes, hogy egy gyermek dolgozzon. Ez egy olyan iparág is, ahol egy kisgyerek ugyanolyan profi lehet, mint egy felnőtt. Amikor a 9 éves Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! sztárja a filmen dolgozott, a felvételek között a földön aludt, ha elfáradt, mindezt azért, hogy megtapasztalhassuk a filmek igazi varázsát.

9) Minden sminket jóvá kell hagyni.

A gyermek színészeket semmilyen kockázatnak nem lehet kitenni. Azonban még  kisbabákat is sminkes székekbe ültetik. Például annak érdekében, hogy a csecsemő újszülöttnek tűnjön a szülési jelenetekben, a kis színészt olyan termékekkel kenik be, mint a zselé és a krémsajt. Mielőtt bármit felvinnék a csecsemő bőrére, meg kell szerezni egy szülő vagy gondviselő engedélyét.

10) A gyermek színészek nem kezelhetik saját közösségi médiafiókjukat.

Számos közösségi média platform nem teszi lehetővé az emberek számára a regisztrációt 13 éves korukig. Ugyanez a szabály vonatkozik a fiatal színészekre is. Ezért a 13 évesnél fiatalabb színészeknek szüleikre vagy menedzserükre van szükségük a közösségi média fiókok vezetéséhez és felügyeletéhez.

//Mink Olívia//

10 gyereksztár, akit tönkretett a gyorsan jött siker

(Via Brightside)

1 2 3 4