10 tény a gyermek színészekkel való együttműködésről, amiről fogalmunk sem volt

  • 1 év ago
  • 3688 Views
  • 0 0
10 tény a gyermek színészekkel való együttműködésről, amiről fogalmunk sem volt

A show biznisz egyike azon kevés iparágaknak az Egyesült Államokban, ahol törvényes, hogy egy gyermek dolgozzon. Ez egy olyan iparág is, ahol egy kisgyerek ugyanolyan profi lehet, mint egy felnőtt. Amikor a 9 éves Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! sztárja a filmen dolgozott, a felvételek között a földön aludt, ha elfáradt, mindezt azért, hogy megtapasztalhassuk a filmek igazi varázsát.

7) A gyermekek nem lehetnek tisztában bizonyos tartalmakkal.

A forgatáson a gyerekeket távol kell tartani mindentől, amit nem kellene látniuk vagy tudniuk. A stábnak óvatosnak kell lennie azzal kapcsolatban, hogyan viselkednek és mit mondanak, amikor gyermek van a közelben.

Még akkor is, ha horrorfilmben játszanak, senki sem ijesztheti meg őket, és nem engedheti, hogy valami olyasmit lássanak, amit nem szabadna. Így a gyerekek csak jól érzik magukat, még akkor is, ha a film egyáltalán nem valami szórakoztató dologról szól. Például Danny Lloyd, aki a Ragyogás című filmben játszott, nem tudta, hogy horrorfilmben szerepel.

8) Mindenkinek a lehető legjobban kell viselkednie

A filmkészletek tele vannak színészekkel, rendezőkkel és kamerás emberekkel. Mindenki rohangál és utasításokat ad, így nagy a hangzavar. De amikor van egy baba a forgatáson, mindent a lehető legcsendesebben kell lebonyolítani.

A gyermekeknek egyedülálló joguk van arra, hogy bármit megtegyenek, amit csak akarnak. Ha sírnak, akkor sírnak. Ha nincsenek jó passzban, akkor ahhoz mindenki alkalmazkodik, ami azt jelentheti, hogy nem forgatnak. Tehát, mindenkinek, aki a forgatáson dolgozik egy közös célja van: A fiatal színész boldogsága, a sírás megakadályozása.

Emellett ugyanolyan fontos betartani az illemtan szabályait, mivel a gyerekek erre különösen érzékenyek.

1 2 3 4