10 tény a gyermek színészekkel való együttműködésről, amiről fogalmunk sem volt

  • 1 év ago
  • 3655 Views
  • 0 0
10 tény a gyermek színészekkel való együttműködésről, amiről fogalmunk sem volt

A show biznisz egyike azon kevés iparágaknak az Egyesült Államokban, ahol törvényes, hogy egy gyermek dolgozzon. Ez egy olyan iparág is, ahol egy kisgyerek ugyanolyan profi lehet, mint egy felnőtt. Amikor a 9 éves Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! sztárja a filmen dolgozott, a felvételek között a földön aludt, ha elfáradt, mindezt azért, hogy megtapasztalhassuk a filmek igazi varázsát.

4) A gyermek színészeknek van egy előírt ideje, amelyet az iskolai munkára kell fordítani.

10 tény a gyermek színészekkel való együttműködésről, amiről fogalmunk sem volt

A gyermekszínészi törvények előírják, hogy a gyermek forgatáson töltött idejét 3 részre kell osztani. Először van munkaidő, azt követi a rekreációs idő, majd végül az iskolai idő. Még a színészek számára is kötelező az oktatás. Emiatt, ha gyermek van a forgatáson, a gyártóknak költségvetést kell szánniuk a stúdió tanárának szolgáltatásaira.

A stúdió tanár olyan személy, aki felelős a gyermekért, biztonságáért és oktatásáért. A tanár ismeri a gyermekkel kapcsolatos összes szabályt és előírást, és a producer tanácsadója, ha a fiatal színészről van szó. A tanárnak mindig a helyszínen kell lennie, amikor a gyermek ott van, beleértve a hétvégét és az ünnepeket is.

5) Etikátlannak tartják az alvó csecsemő felébresztését.

A csecsemők egyszerre csak 20 percig dolgozhatnak. Ha azonban egy csecsemő véletlenül a munkaidejük alatt alszik, akkor senki sem ébreszti fel őket. Emiatt a csecsemő szerepének meghallgatása során az ébrenlét és az, hogy nincs sírás nem kis előnyt jelent.

Például Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen azért kapták meg Michelle szerepét a Bír-lak című sorozatban, mert csak ők voltak az egyedüli ikrek, akik nem sírtak a meghallgatás alatt.

6) A gyereket soha nem szabad egyedül hagyni.

Gyermekenként mindig legyen egy szülő vagy gondviselő a látótávolságon belül. Tehát a szülők nem csak úgy leadhatják a gyereket a forgatásra, és távozhatnak, hogy közben más dolgokat végezzenek. A szülő csak akkor lehet távol gyermekétől, amikor a színész a stúdió tanárával van, és tanul.

1 2 3 4