10 híresség, akit tönkretett a plasztika

  • 1 év ago
  • 234124 Views
  • 20 21
10 híresség, akit tönkretett a plasztika

Ha valaki híressé válik, akkor ahhoz is hozzá kell szoknia, hogy mindenki figyelemmel követi minden egyes lépését. Ezt ők is tudják. Ezért is igyekeznek mindent elkövetni, hogy a nap 24 órájában a tökéletességet sugározzák az embereknek. Akkor sem hátrálnak meg, ha a szuper kinézet érdekében a plasztikai beavatkozásokhoz kell folyamodni.

(6) Dolly Parton

Dolly Parton

Kár, hogy ezeken a képeken sem a mellműtéte, se a derékkisebbítő műtéte nem látszik, de azért a plasztika függőséget így sem kell sokáig magyarázni, elég ránézni az énekesnő arcára. A vallásos sztárt sokszor kérték fel, hogy mutassa meg magát, de Dolly Parton nem vetkőzik. A plasztikai műtétel királynőjeként emlegetik, és ő büszkén viseli ezt a címet, ahogy mondta, mindent csak azért csinált, mert magának akart jobban tetszeni.

(7) Courtney Love

Courtney Love

Mára már megbánta, hogy túlinjekcióztatta a száját, és az orrműtétét is visszacsinálná Kurt Cobain feleségeként ismertté vált Courtney Love, aki modellként kereste a kenyerét egy időben. Talán még időben kiszáll a plasztikai műtétek ördögi köréből.

(8) Jackie Stallone

Jackie Stallone

Sylvester Stallone szétbotoxolt édesanyja az egyik legrémesebb példája annak, ha valaki nem képes méltósággal megöregedni. Az már csak hab a tortán, hogy a fia valószínűleg ugyanahhoz a sebészhez jár, mint ő, és egyforma beavatkozásokat is kérnek. Róluk jut eszembe az orosz borotválógépes vicc: feltalálnak egy új, szuper, csodás, különlegesen gyors borotválógépet a hapsiknak, csak be kell dugni a fejet, és pillanatok alatt megborotválja.

1 2 3 4