10 híresség, akit tönkretett a plasztika

  • 1 év ago
  • 234125 Views
  • 20 21
10 híresség, akit tönkretett a plasztika

Ha valaki híressé válik, akkor ahhoz is hozzá kell szoknia, hogy mindenki figyelemmel követi minden egyes lépését. Ezt ők is tudják. Ezért is igyekeznek mindent elkövetni, hogy a nap 24 órájában a tökéletességet sugározzák az embereknek. Akkor sem hátrálnak meg, ha a szuper kinézet érdekében a plasztikai beavatkozásokhoz kell folyamodni.

(4) Jocelyn Wildenstein

Jocelyn Wildenstein

A híresen sokat plasztikázott nő költségeit már sokan próbálták megtippelni, azonban most egy interjúban elárulta a körülbeli összeget. Jocelyn Wildenstein bevallotta, hogy eddig 5 millió fontot, azaz 1,8 milliárd forintot költött szépészeti beavatkozásokra. A 74 éves nő elárulta, hogy a beavatkozások még nem fejeződtek be, továbbra is úgy gondolja, hogy van még mit alakítani az arcán. Első alkalommal a 80′-as években feküdt kés alá, nem sokkal azután, hogy férjhez ment Alec Wildensteinhez.

(5) Amanda Lepore

Amanda Lepore

A legismertebb átoperált modell, aki előadóművészként keresi a kenyerét. Amanda Lepore 19 évesen esett át nemváltoztató műtéten, és azóta a plasztikai műtétek megszállottja. Őt tartják a világ legdrágább testének, annyit költött a mostani külsejére.

1 2 3 4