10 híresség, akiknek a szülei nem szokásos emberek

  • 1 év ago
  • 70824 Views
  • 5 4
10 híresség, akiknek a szülei nem szokásos emberek

Még akkor is, ha nem állsz nagyon közel anyukádhoz és apukádhoz, ennek ellenére nagy hatással vannak a személyiségedre és a karakteredre.

9) Kate Hudson

Kate Hudson

Kate Hudson 1979-ben született a Bill Hudson zenész és Goldie Hawn színésznő gyermekeként. Azonban a szülei válása után Kate-t Kurt Russell, Goldie második férje emelte fel. Kurt és Goldie egy nagyon tehetséges pár, akiket jobban ismerhetünk A vasmacska kölykei című filmből. Mindketten segítették Kate komikus tehetségeinek fejlődését.

Kate ismételten kijelentette, hogy Kurt-ot tekintette valódi apjának, mivel a vérszerinti apja mindig is közömbös volt hozzá. Kurt Russelt és Goldie Hawn-t gyakran a legerősebb párnak nevezik Hollywoodban: már több mint 30 éve házasok és fiatalabb párok irigylik őket.

10) Jaden Smith

Jaden Christopher Syre Smith (Malibu, Kalifornia, 1998. július 8. –) rapper és táncos-színész. Will Smith és Jada Pinkett Smith fia. Híres színészekkel, nagy bevételű filmekben szerepelt, ilyen például A karate kölyök, melyben Jackie Chan is fontos szerepet kapott. 2011-ben együttműködött Justin Bieberrel, a Never Say Never című dalban.

10 megállított Disney-jelenet, amiből érdekes következtetéseket szűrhetünk le

Ismersz olyan hírességeket, akiknek a szülei nem hétköznapi emberek? Gondolod, hogy a karrierjük is más lett volna, ha rendes családokba születtek volna? Osszd meg a véleményedet kommentben!

(Forrás: Brightside)

//Noncsi//

1 2 3 4