10 híresség, akiknek a szülei nem szokásos emberek

  • 1 év ago
  • 70739 Views
  • 5 4
10 híresség, akiknek a szülei nem szokásos emberek

Még akkor is, ha nem állsz nagyon közel anyukádhoz és apukádhoz, ennek ellenére nagy hatással vannak a személyiségedre és a karakteredre.

7) Jackie Chan

Jackie Chan

Az egyedülálló akrobatikus harci stílusa teszi Jackie Chan-t a 20. századi akciófilmek egyik legnépszerűbb hősévé. 1954-ben született egy egyszerű kínai családba. A szülei, Charles és Lily Chan kénytelenek voltak Hongkongba költözni a polgárháború alatt bekövetett üldöztetések miatt. Jackie apja nem tudott csak állni és várni, megpróbált harcolni az ország függetlenségéért.

Károly politikai küzdelmei 20 éves korában kezdődtek, amikor csatlakoztak a Nemzeti Forradalmi Hadsereghez. A második világháború idején a japánok elfogták és börtönbe vetették. Politikai kapcsolatait azonban Charles segítette szabadon engedni.

8) Dustin Hoffman

Dustin Hoffman

„A legszrogalmasabb színész.” Így hívják a hollywoodi emberek Dustin Hoffman-t. 1937-ben született Harry Hoffman családjába, a Columbia Pictures divattervezője és Lillian Hoffman, egy jól ismert jazz zongorista. Édesanyja a zenének élt és 5 éves korától tanította a fiát. Mindketten szilárdan hiszik, hogy Dustin jövője a zenével összekapcsolódik. Fiatalkorában viszont megváltoztatta terveit a jövőre vonatkozóan. Ezt köszönhette testvérének, aki különféle filmekben dolgozott, így Dustin hozzájutott a filmiparhoz.

1 2 3 4