10 híresség, akiknek a szülei nem szokásos emberek

  • 1 év ago
  • 70813 Views
  • 5 4
10 híresség, akiknek a szülei nem szokásos emberek

Még akkor is, ha nem állsz nagyon közel anyukádhoz és apukádhoz, ennek ellenére nagy hatással vannak a személyiségedre és a karakteredre.

4) Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

A Túl a barátságon és a Fogságban sztárja 1980-ban született egy nagyon híres családban. Apja, Stephen Gyllenhaal számos népszerű TV sorozat producere és rendezője, köztük a Twin Peaks és A Mentalista. Az anyja, Naomi Foner, hollywoodi forgatókönyvíró.

Ez a család érdekes és szokatlan megközelítést mutat a gyermekek nevelésében. Apja oldalán Jake egy nemes svéd család (Gyllenhaal) leszármazottja, anyja zsidó orosz származású nő. A viszonylag jómódú családnak szigorú demokratikus szülői stílusa volt. Például a Bar Mitzvah (egy zsidó életkorú rituálé) egy hajléktalan menedékben zajlott, hogy Jake egy boldogabb élethez jusson.

5) Tupac Shakur

Tupac Shakur

Az egyik legimpozánsabb és legbefolyásosabb hip-hop művész 1971-ben született. Szülei egy forradalmi szocialista szervezet aktív tagja voltak, akik a radikális nézeteikről ismertek. Anyja Afeni Shakur és apja Billy Garland aktívan részt vettek az afrikai-amerikaiak jogainak harcában az Egyesült Államokban.

Afeni Shakur-t felmentették több mint 150 vádemelésből, beleértve egy komolyabbat is: összeesküvés az Egyesült Államokkal szemben. Mielőtt Tupac megszületett, megszüntették az összes vádat. Fia halála után Afeni minden jogot megkapott Tupac dalaira, és a haláláig, 2016-ig jótékonysági munkát végzett.

6) Hugh Laurie

Hugh Laurie

Doctor House” 1959-ben született Oxfordban egy skót orvos és egy háziasszony családjába. Anyja, Patricia Laurie számos történetet írt, amelyek a The London Times-ban jelentek meg. Apja, William „Ran” Laurie igaz sportrajongó és olimpiai aranyérmes evező volt. A Cambridge-ben a világ egyik legrégibb evezős klubjának tagja volt.

A csapata számos versenyt nyert, de a legjelentősebb az 1948-as londoni olimpiai aranyérem volt. Sport karrierje nagy hatással volt William fiára, és ő is evezett, és jó is volt benne. Például 1977-ben Hugh nyerte a Brit Junior Evezős Bajnokságot.

1 2 3 4