Lehull a lepel 16 igazi kasszasiker valódi hőséről

  • 1 év ago
  • 140131 Views
  • 14 8
Lehull a lepel 16 igazi kasszasiker valódi hőséről

Kedvenc filmsztárjainknak még azt is elnézzük, hogy nem elég tökéletesek ahhoz, hogy egy 30 méteres ugrást könnyedén kivitelezzenek, vagy hogy profi harcművész módjára harcoljanak (kivéve Jackie Chan-t, természetesen).

8) Lucy Lawless és Uma Thurman helyettesítő színésznője Zoe Bel.

Zoe Bell, az új-zélandi országos tornászok csapatának tagja elég fiatalon kezdte el a szakmát: nem sok kaszkadőr kezdi a karrierjét 14 évesen. A Taekwondo nevű küzdősportban is jeleskedik. Életét a filmművészetnek szenteli. Lucy Lawless-t a Herkules és a Xena, a harcos hercegnő című filmekben helyettesítette. Quentin Tarantino-val is dolgozott: többek között Uma Thurman-t munkáját segítette. A Grindhouse – Halálbiztos hozta meg a változást Bell életében: 2007-től ő is ténylegesen színésznő lett.

7) Scarlett Johansson kaszkadőrnője Heidi Moneymaker.

Heidi Moneymaker, akárcsak sok más hölgy a szakmában, tornászként kezdte, míg eljutott a filmipar legmenőbbjei közé. Heidi játszik minden Marvel filmben, melyben Natasha Romanoff, Scarlett Johansson karaktere is feltűnik. Úgy tűnik, a kaszkadőrnő igen hosszú és sikeres karrier elé nézhet.

6) Chris Hemsworth helyett Bobby Holland hősködik.

Valószínűleg Bobby Holland-ot éppen annyira inspirálja Thor karaktere, mint Chris Hemsworth-t. Bobby is egy országos tornászcsapat tagjaként kezdte. Számos aranyérmet nyert. Ráadásul félprofi futballista. Döntő szerepet játszott Bobby karrierében a sport: 4 év alatt a kaszkadőrök munkájának minden csínját-bínját elsajátította: tanult kickbox technikákat, megtanulta, hogyan kell sokáig a vízfenék közelében úszni, és még sorolhatnánk. A kaszkadőr több mint 35 filmben dolgozott már, de egészen biztosan a Bosszúállók nőtt leginkább a szívéhez.

5) Drew Barrymore, Melissa McCarthy és Peter Dinklage helyettesítője Luci Romberg.

Luci Romberg vasakarata és a férfiak által uralt terepen, többek között a parkour-ben tanúsított helytállása miatt méltán nyerte el az Iron Luci becenevet. Bár főként hobbijainak, az extrém sportoknak él, karrierjének szerves részét képezi a veszélyes filmbeli jelenetek kivitelezése. Dolgozott már Melissa McCarthy-val a Szellemirtők-ban, Drew Barrymore-ral a Santa Clarita Diet című sorozatban, valamint Peter Dinklage-al A főnökben.

1 2 3 4