10 híres színész, akik forgatás közben haltak meg

  • 1 év ago
  • 292807 Views
  • 29 27
10 híres színész, akik forgatás közben haltak meg

Sajnos a halál nem várat magára és bizony sokszor olyankor csap le, amikor az ember a legkevésbé számít rá. Ez történhetett ezzel a 10 színésszel is, akiket forgatás közben ért utol a vég és már nem tudták befejezni a filmet, de persze ez ma már nem okoz gondot a filmkészítőknek és megoldották, hogy nekünk fel se tűnjön, hogy valójában már csak a virtuálisan életre keltett színészt vagy a dublőrét látjuk.

(6) Paul Walker

Paul Walker

2013. november 30-án autóbalesetben vesztette életét a Halálos Iramban sztárja, miközben a hetedik részt forgatták. A készítők a filmet az öccse, Cody segítségével fejezték be, aki ugye hasonlít testvéréhez és egy kevés technika segítségével szinte éltre keltettél Pault.

(7) Lugosi Béla

Lugosi Béla

A híres magyar színészünk és szeretett Drakulánk 1956 augusztusában hunyt el szívinfarktusban, mikor a 9-es terv az űrből című filmet forgatták. Jobb híján Tom Mason vette át a helyet, aki nem más, mint a rendező csontkovácsa volt.

(8) Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

1962-ben, 36 évesen szenderült jobblétre a szexbálvány, méghozzá gyógyszertúladagolás következtében. Sosem fejezték be vele a Valamit adni kell című filmet ezért egy Monroe dokumentumfilmben lehet látni belőle részleteket.

1 2 3 4