10 film, ami szó szerint halálra rémisztette nézőjét

  • 1 év ago
  • 9829 Views
  • 0 0
10 film, ami szó szerint halálra rémisztette nézőjét

Nem a legjobb marketingfogás, ha egy filmvetítésen hullanak a nézők, még akkor sem, ha egy horrorról van szó.

9. A sötét lovag – Felemelkedés

10 film, ami szó szerint halálra rémisztette nézőjét

James Holmes 2012. július 20-án A sötét lovag – Felemelkedés című Batman-film éjszakai vetítésén hajtott végre tömegmészárlást a Colorado államban fekvő Aurora mozijában. Holmes tizenkét embert megölt és hetvenet megsebesített. A per során kiderült, hogy az elkövető a mészárlást megelőző hónapokban pszichológiai kezelés alatt állt. Nem sokkal tette elkövetése előtt hagyta abba tanulmányait a Coloradói Egyetemen, ahol ideggyógyászatból készült tudományos fokozatot elérni.

Az ismerősei által kiváló képességű, komoly, zárkózott fiatalembernek leírt Holmest – aki a gyorshajtáson kívül semmilyen összeütközésbe nem került a törvénnyel – a támadást megelőző hónapokban internetes szállítóktól legálisan fegyvereket és bombák előállításához szükséges anyagokat szerzett be. A támadáshoz a haját – a Batman-film negatív hőséhez, Joker karakteréhez hasonlóan – narancssárgára festette, gázmaszkot és védőfelszerelést viselt. A mészárlást egy AR-15-ös gépkarabéllyal követte el, amely fegyver egyes értesülések szerint besült, s csak azért nem lett nagyobb az áldozatok száma.

10. Annabelle 3

10 film, ami szó szerint halálra rémisztette nézőjét

Éppen Thaiföldön nyaralt egy idősebb angol férfi, amikor úgy gondolta, hogy elmegy egyedül moziba, vett magának egy jegyet az Annabelle harmadik részére, és a vetítés alatt meghalt. Az sajnos nem derült ki, hogy pontosan hogyan történt, de a film végeztével a mellette ülő ember vette észre, és egyből értesítette a hatóságokat.

16 sztárgyerek, akik le sem tagadhatnák híres szüleit

(Forrás: blikk.hu)

1 2 3 4