10 film, amelyben családtagok közösen szerepeltek

  • 1 év ago
  • 4985 Views
  • 0 0
10 film, amelyben családtagok közösen szerepeltek

Rengeteg híres színész van, akik gyermekeikkel, vagy akár szüleikkel egy szakmában dolgoznak. Éppen ezért nem ritka, hogy a filmekben bemutatott rokoni kapcsolat a való életben is létezik. Úgy gondolhatjuk, hogy nehéz életre kelteni egy karaktert, amikor édesapánk, vagy testvérünk is ott van, de néhány színész bebizonyította, hogy el lehet különíteni a személyes életet a fikciótól.

9) Angelina Jolie és Jon Voight a Lara Croft: Tomb Raider című filmben

10 film, amelyben családtagok közösen szerepeltek

A Lara Croft: Tomb Raider című filmben Angelina Jolie és apja, Jon Voight egy apa-lánya párost alakítottak. Angelina többek között azért döntött úgy, hogy elvállalja ezt a szerepet, mert a forgatási helyszín nagyon egzotikus hely volt. Itt szerette meg Kambodzsát, és itt fogadta örökbe első gyermekét, Maddoxot.

10) John Krasinski és Emily Blunt a Hang nélkül című filmben

10 film, amelyben családtagok közösen szerepeltek

A csendes, ám csodálatos Hang nélkül című filmben John Krasinski és Emily Blunt alakították Evelyn és Lee Abbott karaktereit, mint férj és feleség. A művészek, akik már hivatalos párok voltak, mielőtt ezen a produkción dolgoztak, 2010-ben házasodtak össze, és két lányuk van, Hazel és Violet Krasinski. Ez volt az első film, amin együtt dolgoztak, mivel a The Muppets című filmben nem osztottak meg egyetlen jelenetet sem.

//Mink Olívia//

Így néztek ki kedvenc színészeink első filmjükben!

(Via Brightside)

1 2 3 4