10 színész, akik kis híján szuperhős bőrébe bújhattak volna

  • 1 év ago
  • 24001 Views
  • 2 2
10 színész, akik kis híján szuperhős bőrébe bújhattak volna

A szuperhős filmek évtizedek óta hatalmas rajongótáborral bírnak. Ismeretlen színészeket a világhírnévig repíthetnek, ismerteket pedig még feljebb emelhetnek. A szuperhős, és főként a Marvel mozik akkora népszerűségnek örvendenek, hogy bizony óriási bevételeket tudhatnak magukénak a mozipénztáraknál. Így nem is meglepő, hogy a legtöbb színész szíves örömest csatlakozna a filmes univerzumhoz.

4) Jack Black, mint Zöld Lámpás

4) Jack Black, mint Zöld Lámpás

Zöld Lámpás elég humoros karakter tud lenni, legalábbis mikor éppen úgy tartja kedve, ezért nem meglepő, hogy a Warner próbált volna erre az oldalára építkezni Hal Jordannak. Egy lazább filmet, esetlegesen vígjátékot szerettek volna létrehozni, méghozzá nem másból, mint az egyik legjobb Lámpás sztoriból, az Emerald Dawn-ból (ez volt anno az aktuális eredet sztori). Úgy érezték, hogy mindehhez Jack Black lenne a tökéletes választás a főszerepre, és Robert Smigelt nézték ki, mint rendező és forgatókönyvíró a projekthez.

5) Liam Hemsworth, mint Thor

5) Liam Hemsworth, mint Thor

Chris Hemsworth-nek nemcsak Skarsgard, hanem saját öccse is a vetélytársa volt, ami igencsak pikáns szituáció lehetett, de ahogy elnézzük nincs harag, hogy az idősebb Hemsworth kapta a szerepet.

1 2 3 4