10 híres színész, akik forgatás közben haltak meg

  • 1 év ago
  • 292868 Views
  • 29 27
10 híres színész, akik forgatás közben haltak meg

Sajnos a halál nem várat magára és bizony sokszor olyankor csap le, amikor az ember a legkevésbé számít rá. Ez történhetett ezzel a 10 színésszel is, akiket forgatás közben ért utol a vég és már nem tudták befejezni a filmet, de persze ez ma már nem okoz gondot a filmkészítőknek és megoldották, hogy nekünk fel se tűnjön, hogy valójában már csak a virtuálisan életre keltett színészt vagy a dublőrét látjuk.

(4) Bruce Lee

Bruce Lee

1973. július 20-án Lee-nek fájt a feje és mint később kiderült, olyan gyógyszert kapott, amire allergiás volt. Lefeküdt aludni és többé nem kelt fel, agyduzzadás következtében elhunyt a 32 éves Lee, miközben a Haláljáték c. filmet forgatták vele. A jeleneteit Robert Clouse- szal pótolták, ami kicsit sem nyerte el a rajongók tetszését.

(5) Brandon Lee

Brandon Lee

Bruce Lee fia, Brandon ugyancsak 28 éves volt, a Holló forgatásán mondhatni szó szerint lelőtték és meghalt, egy szörnyű baleset következtében, amit egy vaktöltény okozott még 1993-ban. A hat órás életmentő műtét ellenére délután egykor meghalt. Bár a film nagy részét már leforgatták vele, de a fennmaradó jeleneteknél Brandon egyik barátja és kaszkadőre, Chad Stahelski ugrott be, majd speciális technikákkal illesztették rá Brandon arcát.

1 2 3 4