A 80-as évek akciósztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

  • 1 év ago
  • 112789 Views
  • 4 12
A 80-as évek akciósztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

Az 1980-as évek akciófilmjei jobban az emlékezetünkbe ivódtak, mint sok mai film, szereplőik pedig még mindig úgy élnek a gondolatainkban, mint régen.

Danny Trejo (68 éves)

Danny Trejo (64 éves)

Visszaeső bűnözőként közel 11 évet töltött börtönben. Javarészt a legendás San Quentin fegyházban töltötte le a büntetését, ahol többek között könnyűsúlyú, majd középsúlyú boxbajnok is volt. Szabadulása után edzősködéssel kezdett foglalkozni, majd több kábítószeres rehabilitáló programon vett részt, amelyek nem csak drogfüggőségétől szabadították meg, de hozzásegítették első filmszerepéhez is, amikor 1985-ben a Runaway Train című filmben alakíthatta Eric Roberts ellenfelét. Azóta Trejo több híressé vált filmben szerepelt, általában negatív bűnöző karaktereket alakítva, bár vannak kivételek, például a Machete.

Clint Eastwood (92 éves)

Clint Eastwood (88 éves)

Bár a kritikusok következetesen dicsérik újabb keletű rendezői munkáit (Millió dolláros bébi, Levelek Ivo Dzsimáról), Eastwood mégis leginkább a kemény fickót, antihőst megjelenítő szerepei miatt híres, mint a Piszkos Harry sorozat Callahan felügyelője, vagy a névtelen ember Sergio Leone spagettiwesternjeiben.

Arnold Schwarzenegger (75 éves)

Arnold Schwarzenegger (71 éves)

Fiatalkorában testépítő eredményeivel ért el komoly sikereket, majd hollywoodi akciófilmjeivel vált világhírűvé. Beceneve: „az osztrák tölgy”. Legismertebb filmes szerepe a Terminátor – A halálosztó és annak folytatásai.

12 sztárpár, akik már nagyon régóta együtt vannak

//Spencer//

1 2 3 4