8 sztár, akik szenvedélyesen szeretik Jézus Krisztust

  • 1 év ago
  • 58177 Views
  • 9 7
8 sztár, akik szenvedélyesen szeretik Jézus Krisztust

Hollywood nem mindig kegyes azokhoz, akik hívők. Amikor valakiről kiderül, hogy keresztény, ízekre szedik a kritikusok, akik azt gondolják, hogy a hitnek a reflektorfényen kívül kell maradnia. Egyes sztárok éppen ezért eltitkolják a hitüket, attól tartva, hogy kemény szavakkal illetik majd őket.

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg sikeres karriere és gyönyörű családja mögött egy olyan férfi áll, aki hihetetlenül sok erőfeszítést tett a boldogsága érdekében, méghozzá Istenbe vetett hittel. Elkötelezett katolikusként Wahlbergnek számos pap segített feldolgozni nehéz gyerekkorát. Nem vallja magát tökéletes kereszténynek, de gyakran beszél arról, hogyan sikerült kijönnie a legnagyobb küzdelmeiből. Elmondása szerint ezek az idők hoztak változást az életében, a hit és Isten felé fordult. A nemrégiben adott interjúkban a színész úgy utalt a hitére, mint „horgonyra, ami mindenben segít, amit tesz”. „Istenbe vetett hitem az, ami jobb emberré tesz engem”- mondta, majd hozzátette: „ez az életem legfontosabb része”.

Chris Pratt

Chris Pratt

Chris Pratt igencsak szokatlan módon találkozott Istennel. Fiatalon Hawaii-on lakott, ahol megkereste egy férfi, és azt mondta neki, hogy Jézus kérte tőle, hogy beszéljen Pratt-tel. Onnantól kezdve elkezdett gyülekezetbe járni és hamar elkötelezett keresztény lett. Ahogy egyre híresebb lett, Pratt elhatározta, hogy nem rejti véka alá, hanem megosztja hitét a rajongókkal. Gyakran beszél arról, hogy Isten segített neki abban, hogyan alakítsa az életét. Istennek adja a dicsőséget a teljesítményéért is. Chris akkor kezdett el aktívan imádkozni, amikor koraszülött fia intenzív osztályon volt. A híresség arra buzdítja a rajongóit, hogy forduljanak Istenhez a küzdelmeikben.

1 2 3 4