14 színész, akit a filmforgatás alatt rúgtak ki

  • 1 év ago
  • 135531 Views
  • 26 15
14 színész, akit a filmforgatás alatt rúgtak ki

A filmkészítés egy bonyolult folyamat, melynek során mindennek tökéletesnek kell lennie. Amikor porszem kerül a gépezetbe, és a porszemek maguk a színészek, előfordul, hogy a rendezők és producerek leváltják őket, még akkor is, ha szupersztárról van szó.

5) Ryan Gosling — Mark Wahlberg

Ryan Gosling egy napot sem szerepelt a Komfortos mennyország (2009) című filmben Egy nappal a filmezés megkezdése előtt kellett hazamennie. Listánkon azért szerepel mégis, mert a színész még meg is hízott a szerep kedvéért, mivel megvolt a saját elképzelése arról, hogyan is néz ki a karakter, akit játszott volna. Peter Jackson, a rendező azonban nem díjazta Gosling kreatív próbálkozását, és elküldte a színészt, és mivel Mark Wahlberg volt előjegyezve a filmre, ő lett a szerencsés.

6) Samantha Morton — Scarlett Johansson

Az ő esetükben a rendező nem a színésznővel magával, hanem csupán a hangjával nem volt megelégedve. A nő (2013) csábító operációs rendszere eredetileg Samantha Morton lett volna. Az előkészületek során azonban Spike Jonze rendező ráébredt, hogy Morton nem az a típus, akibe Joaquin Phoenix beleszerethetne. Jonze Scarlett Johansson-t hívta meg a számítógép szerepébe. A film eredeti szereposztásából Samantha számára csak az operációs rendszer neve maradt meg.

7) Richard Gere — Perry King

A lordok Bandája (1974) című dráma a 25 éves Richard Gere bemutatkozó filmjének indult. A színész azonban vitába bocsátkozott a csapat felével, és a legtöbb színésszel is összeveszett. Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy verekedni kezdett Stalloné-val egy csekélységért: a fiatal színész (feltehetően szándékosan) egy különösen zsíros csirkedarabot pottyantott Sylvester Stallone nadrágjára. A későbbi szupersztárt kitessékelték, a főszerepet pedig Perry King kapta meg.

8) James Remar — Michael Biehn

A bolygó neve: Halál (1986) forgatása közben James Cameron váratlanul kirúgta James Remart, és Michael Biehn-t szerződtette helyette. A hivatalos indok a „kreativitás különbözősége” volt. Remar sok évvel később vallotta be, hogy letartóztatták kábítószer birtoklásáért, és a többi már magától jött.

1 2 3 4