15 fantasztikus film, ami felér egy motivációs tréninggel!

  • 1 év ago
  • 22565 Views
  • 3 4
15 fantasztikus film, ami felér egy motivációs tréninggel!

Filmnézés közben egy teljesen más ember bőrébe bújhatunk bele és elleshetjük az életének inspiráló, és motiváló mozzanatait. Hoztunk 10 filmet, ami téged is inspirál majd arra, hogy motiváltabb, sikeresebb vagy éppen erősebb legyél az életben.

13) A fegyvertelen katona (2016)

A fegyvertelen katona (2016)

A második világháború idején egy amerikai katonai orvos, Desmon Doss fegyvertelenül indul a csatamezőre, ugyanis erkölcsi nézeteivel ellenkezik az emberölés. A férfi hőssé válik, amikor a háború legvéresebb, okinawai összecsapásában egyetlen elsütött fegyver nélkül hetvenöt ember életét menti meg, kiérdemelve ezzel a Kongresszus Becsület Érdemrendjét.

14) Tűzszekerek (1981)

Tűzszekerek (1981)

A két megszállott futó, Harold (Ben Cross) és Eric (Ian Charleson) vérre menő küzdelmet vívnak egymással a győzelemért. Eric, az elszánt skót misszionárius Isten dicsőségéért fut, míg Harold a győzelmeivel akarja bebizonyítani jogos helyét a társadalomban. Ők ketten képviselik Angliát az 1924-es párizsi olimpián, s miután a futás mindkettőjük számára az életet jelenti, így küzdelmeik során hihetetlen indulatok és ellentétek feszülnek közöttük.

15) Senna (2010)

Senna (2010)

A Senna magával ragadó igaz történetet mesél el Ayrton Sennáról, a legendás brazil versenypilótáról, aki sokak szerint minden idők legjobb autóversenyzője volt. A film felöleli Senna monumentális Forma 1-es karrierjét 1984-től kezdve, amikor kiemelkedően tehetséges kezdőként berobbant az F1 világába, egészen az 1994-ben történt tragikus eseményekig. Bemutatja a versenypályán innen és túl folytatott testi-lelki küzdelmét azért, hogy tökéletes pilótává válhasson. A Senna-család és a Forma 1-es vezetőség önzetlen közreműködésével készült Senna a legendás pilóta életéről szóló első hivatalos dokumentumfilm, benne számos, korábban még nem látható archív felvétellel.

18 felejthetetlen pillanat, mikor ikonikus színészpárosok újra találkoztak

(Történetek forrása)

//Lina//

1 2 3 4