15 fantasztikus film, ami felér egy motivációs tréninggel!

  • 1 év ago
  • 22638 Views
  • 3 4
15 fantasztikus film, ami felér egy motivációs tréninggel!

Filmnézés közben egy teljesen más ember bőrébe bújhatunk bele és elleshetjük az életének inspiráló, és motiváló mozzanatait. Hoztunk 10 filmet, ami téged is inspirál majd arra, hogy motiváltabb, sikeresebb vagy éppen erősebb legyél az életben.

9) Saját szavak (2007)

Saját szavak (2007)

1994-ben egy jó szándékban gazdag, de tapasztalatokban szegény tanárnő érkezett Los Angeles egyik legveszélyesebb környékének iskolájába. Erin Gruwell a kezdeti nehézségek után elnyerte a 203-as terem diákjainak bizalmát és egyedi módszereivel felnyitotta szemüket lehetőségeikre. A gettólakó tizenévesekkel naplót íratott, amit később összegyűjtve kiadtak The Freedom Writers Diary címen. Ma ez már azonos nevű alapítvány és módszertan, Gruwell egyetemen tanít néhány egykori diákjával közösen.A depresszív kezdés ellenére a Freedom Writers alapvetően feelgood film, üzenete pozitív, végkicsengése ösztönző. Ami fura, hogy dokumentáltan igaz sztoriról van szó, mégis, sokszor elképesztően naiv és kínosan érzelmes, olyannyira, hogy hiteltelennek tűnik az egész.

10) A közösségi háló (2010)

A közösségi háló (2010) 

Mark Zuckerber 2003-ban egy őszi éjszakán egy egyszerű komputerprogram megírásakor még nem is gondolt arra, hogy csakhamar a világ leggazdagabb, és legbefolyásosabb emberi közé fog tartozni, és hogy öteltével megreformálja a 21. századi ember szociális életét. Miután kiderül, mennyit ér az ifjú zseni találmánya, ádáz küdzelem kezdődik, melynek tétje a Facebook birtoklása.

11) Az igazi csoda (2017)

Az igazi csoda (2017)

Egy új közösségbe bekerülni mindenkinek nagy kihívás – de van, akinek még annál is nagyobb. Auggie Pullman (Jacob Tremblay) jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most kezdi csak az iskolát. A kisfiú ugyanis arcdeformitással született, és eddig édesanyjával (Julia Roberts) tanult otthon. Auggie nem hétköznapi arca alaposan felkavarja az iskolában a kedélyeket. Auggie azonban épp olyan hétköznapi dolgokra vágyik, mint a többi gyerek, és legfőképpen: barátokra. A kisfiú mindent megtesz, hogy elfogadják, de a beilleszkedés nem megy zökkenőmentesen. A szeretetnek és a kedvességnek azonban, mint tudjuk, mágneses ereje van…

12) Hajsza a győzelemért (2013)

Hajsza a győzelemért (2013)

1976-ban a száguldó cirkusz rajongói legendás párharcnak lehettek szemtanúi a vagány brit versenyző James Hunt, és a fegyelmezett, zseniális pilóta, 1975 világbajnoka, Nikia Lauda között. Az idény során kis híján végzetes balesetet szenvedő osztrák hat héttel a súlyos sérülése után ismét volán mögé ült, hogy visszaszerezze a bajnoki trófeát.

1 2 3 4