15 fantasztikus film, ami felér egy motivációs tréninggel!

  • 1 év ago
  • 22562 Views
  • 3 4
15 fantasztikus film, ami felér egy motivációs tréninggel!

Filmnézés közben egy teljesen más ember bőrébe bújhatunk bele és elleshetjük az életének inspiráló, és motiváló mozzanatait. Hoztunk 10 filmet, ami téged is inspirál majd arra, hogy motiváltabb, sikeresebb vagy éppen erősebb legyél az életben.

5) Lopott szavak (2012)

Lopott szavak (2012)

Bradley Cooper egy írót alakít, aki arra vár, hogy az ihlet bekopogtasson az ajtón. És csak vár és vár…Ismerős? A Csúcshatásban (Limitless) egy kis pirula segítségével lendült át a nehéz időszakon, a The Words-ben pedig más írásával keresi degeszre magát. Jeremy Irons formálja meg a másik szerzőt, aki még fiatal korában vetette papírra regényét. Cooper karaktere kezdetben élvezi, hogy újra a reflektorfényben sütkérezhet, de feltámad a lelkiismerete.

6) Életrevalók (2011)

Életrevalók (2011)

Philippe, a gazdag francia arisztokrata párizsi lakosztályában állandó ápolót keres maga mellé, ugyanis egy baleset következtében nyaktól lefelé megbénult. Az állásra rengetegen jelentkeznek, közöttük Driss, egy szenegáli fiatalamber, aki most szabadult a börtönből. Két egymás számára ismeretlen világ találkozik, kettejük között  azonban a bolondos és vakmerő kalandok során életre szóló barátság szövődik.

7) Az igenember (2008)

Az igenember (2008) 

Carl soha, semmire nem mond igent: lételeme a tagadás. De eljön az a pillanat, amikor csődöt mond az élethez való hozzáállása, és a végletek embere úgy dönt, stratégiát vált: innentől mindenre igent fog mondani. Egy önsegítő csoporthoz csatlakozik, aminek guruja annyira meggyőző, hogy feltétel nélkül követi őt. Emiatt azonban egyre több galibába kerül, és közel sem biztos, hogy az új stratégia eredményesebb lesz a korábbinál.

8) A legsötétebb óra (2017)

A legsötétebb óra (2017)

Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülmények között nézett szembe legsötétebb órájával, lelkesítette fel a nemzetet, és próbálta megváltoztatni a történelem menetét.

1 2 3 4